Qualcomm анонсувала найпотужніший Snapdragon 8 Plus Gen 1

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Qualcomm анонсувала прокачаний Snapdragon 8 Plus Gen 1. Обіцяють HDR-геймінг із 10-бітною глибиною глибиною кольору та зйомку 8K HDR на камери до 64 Мп.

Архітектура ядер не змінилася, але тактові частоти підняли: надпотужне ядро ​​Cortex-X2 тепер може видавати 3.2 ГГц, три Cortex-A710 – 2.8 ГГц, а чотири енергоефективні Cortex-A510 – 2.0 ГГц.

Компанія заявляє, що швидкість процесора та графіки зросла на 10%, а енергоефективність покращилася на 30%. Перші смартфони з новим чіпом вийдуть у третьому кварталі цього року.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Серед ключових партнерів: Honor, iQOO, Lenovo, Motorola, Nubia, OnePlus, OPPO, OSOM, Eealme, RedMagic, Redmi, Сivo, Xiaomi та ZTE.

Ще показали AR-окуляри Smart Viewer на Snapdragon XR2. На відміну від першої версії, нове покоління не вимагає кабелю підключення USB-C до смартфону. Синхронізація бездротова – затримка близько 20 мс.

В окулярах встановлено два екрани microOLED з роздільною здатністю 1920×1080 пікселів та частотою оновлення 90 Гц. По кутах розташовані дві камери, що відстежують положення рук.

Гарнітура у продаж не надійде. Це досвідчений зразок для партнерів Qualcomm, які розробляють AR-окуляри.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.