Показали п’ять майбутніх гаджетів OPPO на якісних рендерах

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Надійний інсайдер Еван Блассс (Evleaks) опублікував якісні рендери всіх новинок, які OPPO має намір представити за кілька днів на майбутній презентації. На ній покажуть три смартфони, планшет та бездротові навушники.

OPPO Pad Air стане другим планшетом компанії. Судячи з рендерів, у нього будуть плоскі грані корпусу та середнього розміру рамки екрану. Задня кришка візуально поділена на дві частини. Повідомляється, що апарат отримає 10,36-дюймовий LCD-дисплей з роздільною здатністю 2000х1200 пікселів, процесор Snapdragon 680, акумулятор ємністю 7100 мАг, чотири динаміки та підтримку стілуса OPPO Pencil.

Про нові TWS-навушники OPPO Enco R поки немає жодних подробиць. Це будуть вкладиші, але нічого іншого щодо рендерів сказати не можна.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Всі смартфони серії Reno8 будуть виконані в одному дизайні, але з деякими відмінностями між моделями. Наприклад, у звичайного Reno8 буде отвір під селфі-камеру в кутку екрана і досить нижня товста рамка. Повідомляється, що апарат отримає 6,62-дюймовий OLED-екран та процесор MediaTek Dimensity 1300.

Модель Reno8 Pro майже не відрізняється від базової, за винятком вужчої нижньої рамки. Передбачається, що смартфон отримає 6,7-дюймовий екран та новий процесор Qualcomm Snapdragon 7 Gen 1.

Нарешті, OPPO Reno8 Pro+ виділятиметься на тлі молодших моделей отвором під селфі-камеру по центру та ще більш тонкою нижньою рамкою екрану. Цьому апарату приписують субфлагманський процесор MediaTek Dimensity 8100. У мережі також з’явилося відео з демонстрацією смартфона:

https://youtu.be/-D-L-7f-L-E

Презентація всіх новинок очікується вже у понеділок, 23 травня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.