Смартфони Samsung отримають термінове оновлення

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Samsung розгортає терміновий патч для кількох моделей смартфонів Galaxy. Про це повідомляє профільний ресурс SamMobile. 

Згідно з джерелом, апдейт, про який йдеться, вийшов у нетиповий час у середині місяця. Зазвичай оновлення Samsung розсилає на початку місяця, і останній апдейт вийшов трохи більше двох тижнів тому. Однак тепер компанія випустила ще один патч, поки що виключно для моделей Galaxy S22, S22+ та S22 Ultra. 

Оновлення отримало номер S90xEXXU2AVE4 (де “х” змінюється в залежності від моделі) і важить близько 350 Мб. Samsung не афішує його вихід і майже нічого про нього не повідомляє. Єдине, що ми можемо дізнатися, воно містить якісь неназвані виправлення безпеки та «загальні покращення стабільності системи». При цьому очевидно, що виправлення досить важливі, оскільки компанія випустила патч у терміновому режимі. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Джерело зазначає, що на даний момент апдейт отримують Galaxy S22, S22+ та S22 Ultra, що працюють лише на Snapdragon 8 Gen 1. Модифікація з чіпом Exynos 2200 поки що не оновлюється. Не виключено, що найближчим часом патч отримають інші моделі. 

Оновлення поступово розгортається, тому на вашому смартфоні воно може з’явитися не відразу. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.