iPhone 13 б’є рекорди продажів у США

Айфон 13 розкуповують швидше, ніж холодну колу влітку. Корпорація Apple зараз терміново замовила виробництво 10 мільйонів пристроїв. А аналітики вважають, що це призведе до зниження роздрібної ціни останньої лінійки “яблучних” смартфонів у всьому світі.

ПРОДАЖІ Б’ЮТЬ РЕКОРДИ

Американські ЗМІ повідомляють, що високий попит змусив компанію різко збільшити виробництво. Причому основна частина продажу припадає на флагманські моделі. Якщо в першому кварталі 2022 року iPhone 13 Pro дистриб’ютори замовили в кількості 1 мільйона пристроїв, то замовлення на другий квартал зросло до 8 мільйонів. Замовлення Pro Max виросло на 3 мільйони гаджетів – до 6,5 мільйонів. Продаж стандартної моделі залишається на прогнозованому рівні, а ось Міні купують менше, ніж розраховував виробник. Вперше за останні роки передзамовлення на останнє покоління смартфонів є після офіційного старту продажів. То чому ж увесь світ так хоче новий iPhone?

ЧОМУ АМЕРИКАНЦІ ОБИРАЮТЬ ОСТАННІЙ IPHONE?

Причин купити Айфон 13 Про відразу кілька. Це в прямому сенсі слова найпотужніший смартфон сучасності – його процесор A15 Bionic на голову вищий (точніше, продуктивніший і спритніший) конкурентів. Порівняно з минулим чемпіоном (А14, встановленим у дванадцятому поколінні) він став продуктивнішим на 50%. За рахунок цього він легко справляється з покадровою обробкою відео в режимі реального часу і з режимом багатозадачності. Решта начинки (оперативна пам’ять, графічний процесор, система машинного навчання, голосовий помічник Siri) також отримали значні поліпшення. Головна фішка “яблучних” смартфонів – камерний модуль, і у 13 поколінні він значно покращився. Насамперед це стосується програмного забезпечення, хоча і оптика (особливо діафрагми) стали набагато кращими. З’явилася низка абсолютно нових опцій – макрофотографія для супер великих кадрів, кінематографічний режим для блогера з автофокусом, формат відеозапису ProRes. Останній дозволяє зняти навіть професійний короткометражний фільм. Виріс автономний час роботи, що дуже важливо для активних користувачів.

ДЕ ЗАМОВИТИ IPHONE 13 В УКРАЇНІ

Купити Айфон 13 за найкращими цінами пропонує офіційний інтернет-магазин продукції Apple My Cloud Store. У нас є вся лінійка смартфонів, і ви підберете собі модель у своєму кольорі та з оптимальною комплектацією під свої звички. Ціни – найкращі в Україні, є доставка по всій країні, можливість обслуговування у сертифікованому сервісному центрі (зокрема за гарантією).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я