Інсайдер злив у мережу офіційні рендери всіх моделей Oppo Reno 8 за тиждень до анонсу

Авторитетний інсайдер під ніком stufflistings поділився у твіттері офіційними рендерами трьох нових смартфонів серії Oppo Reno8, презентація яких запланована на 23 травня.

Рендери розкривають подібний дизайн базової моделі Oppo Reno8 5G, Oppo Reno8 Pro та Oppo Reno 8 Pro+. Судячи з зображень Oppo Reno8 5G отримає дисплей (швидше за все, LCD) з помітним «підборіддям», плоскі бічні грані, і блок камер, що нагадує гібрид Galaxy S22 та OnePlus 10 Pro.

Модель Oppo Reno8 Pro відрізняється більш якісним AMOLED-дисплеєм та написом Powered by MariSilicon на блоці камер, що вказує на наявність кастового процесора обробки зображень. Очікується, що Oppo Reno8 отримає поки що неанонсований чіпсет Qualcomm Snapdragon 7 Gen 1, а Reno8 Pro – MediaTek Dimensity 8100.

У моделі Oppo Reno 8 Pro+ селфі-камера розташований по центру, а не в лівому верхньому кутку, як у Oppo Reno8 Pro. Крім того, камери виглядають трохи більшими.

За чутками, Reno 8 Pro також буде оснащений 6,62-дюймовим AMOLED-дисплеєм FHD+ із частотою оновлення 120 Гц, основною камерою на 50 Мп та батареєю ємністю 4500 мАч із підтримкою зарядки потужністю 80 Вт.

Офіційний анонс серії Oppo Reno 8 відбудеться 23 травня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я