Представлений 5G-чохол для Huawei P50 Pro за 117 доларів

Нові смартфони HUAWEI не підтримують мережі 5G — але це обмеження можна обійти. Китайський бренд Soyealink випустив спеціальний чохол для флагманського HUAWEI P50 Pro, який не вносить змін до конструкції самого пристрою, і при цьому виправляє його головний недолік.

За заявою виробника, аксесуар дозволяє підключити смартфон до мережі 5G (SA/NSA) завдяки комбінації вбудованого модему, двоядерного процесора з частотою 1,35 ГГц та модуля eSIM. Поєднання з гаджетом здійснюється через конектор USB Type-C, при цьому у користувача залишається можливість заряджання пристрою через роз’єм зовні чохла. Вага новинки, виготовленої зі штучної шкіри, становить лише 52 грами, а товщина — близько 3,2 мм.

При першому підключенні новинка виведе на екран смартфона спливаюче вікно із пропозицією підключитися до мережі через оператора China Unicom. Зазначається, що наявність другої сімки не викличе проблем у роботі основного номера. Вартість оригінального чохла на китайському ринку становить 799 юанів, або $117 за поточним курсом обміну валют. Старт продажу аксесуара намічено на червень 2022 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я