Названо смартфони які обійшли конкурентів у 2022 році?

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Поняття «кращий смартфон» кожен трактує по-своєму. Дехто вважає, що це топова модель з шаленими характеристиками. Для інших – ідеальним може стати просто хороший гаджет для дзвінків, повідомлень та інтернет-серфінгу.

Ми проаналізували, які моделі цьогоріч люди купували найчастіше. Тожразом із експерткою,  підготували гарячий ТОП найпопулярніших смартфонів 2021 – 2022 року. Їх обирають клієнти та радимо ми.

Топова бюджетка від Samsung

Galaxy A12 – квадрокамерний і справді недорогий смартфон. Зовні він виглядає як модель преміум-рівня:

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
  • 6,5-дюймовий PLS-дисплей з роздільною здатністю HD+ – гідний екран, в якому ні до чого причепитися.
  • Цікаве вирішення фактури задньої поверхні – стильно виглядає і на дотик відчувається класно.
  • Під капотом Samsung Galaxy A12 – скромний MediaTek Helio P35 та 3 ГБ оперативної пам’яті. Смартфон легко справляється з усіма потрібними мобільними додатками і програмами.
  • Вбудована пам’ять складає 32 ГБ, активні користувачі можуть встановити додаткову флешку. Можливий об’єм картки – до 1ТБ.

Цей телефон в МТА купують найчастіше)

Продуктивний GALAXY A32 з непоганими камерами на борту

Відразу впадає у вічі блок камер. Кожен модуль врізаний у корпус окремо, завдяки цьому телефон рівно лежить на горизонтальній поверхні. Сам корпус – пластиковий, має гладку поверхню, тому радимо придбати чохол. Крім стандартного чорного, є ніжно блакитне і фіолетове забарвлення.

6.4″ AMOLED-екран дуже яскравий і соковитий, як і всі дисплеї від Samsung. Його пікова яскравість досягає 800 ніт, а частота оновлення – цілих 90 Гц.

Телефон має серйозну автономність і гідно показує себе в іграх.

Приголомшливий дисплей OnePlus 9R

6.55-дюймовий AMOLED-дисплей OnePlus 9R демонструє високу чіткість, видовищність, точність передачі кольору і деталізацію. Частота оновлення екрану 120 Гц покращує прокрутку сторінок і відтворення відео. А процесор Snapdragon 870 та оптимізований ігровий режим забезпечують максимально плавний і продуктивний геймінг.

Камера – не головна суперсила цієї моделі, але хіба це важливо для якісного ігрового смартфона за ціною середньобюджетного?

iPhone 11: процесор, який випереджає час

Незважаючи на те, що iPhone 11 вийшов ще 2019 року, він досі залишається топовим флагманом. Серце і мозок цього смартфона – процесор Apple A13 bionic. Разом з 4 гігабайтами оперативної пам’яті, він дозволяє запускати з AppStore все, що тільки заманеться.

  • Обсяг пам’яті обирайте з урахуванням ваших цілей. Якщо смартфон потрібен тільки для спілкування, підійде версія на 64 Гб. Для перегляду та створення мультимедіа краще обрати варіант на 128 або 256 Гб.
  • Одночасно з телефоном купуйте стильний кейс. Він захистить Айфон від механічних пошкоджень.
  • Зарядний пристрій краще використовувати оригінальний. Підробний блок живлення може пошкодити батарею.
  • Можна обрати і версію Pro з цієї ж лінійки. Вона здатна на більше, тому коштує дорожче.

iPhone 11 незмінно приваблює тривалою роботою батареї, якістю фото та відео, швидким процесором, підтримкою бездротових технологій, вигідним співвідношенням ціни і якості.

Xiaomi Poco X3 pro: ігровий і потужний народний хіт

POCO X3 pro – бестселер, який уміло збалансував 3 основні запити:

  • тривалий час роботи ємної батареї на 5160 mAh;
  • квадрокамеру з основним сенсором на 6 Mp;
  • потужний і енергоефективний процесор Snapdragon 732G.

Цей телефон має ще одну особливість, яка навіть для багатьох флагманів недоступна – екран із частотою оновлення 120 Hz!

Улюблений багатьма NFC для безконтактних платежів і класний стереозвук також в наявності. І головне – ціна, яка не кусається.

Tecno Pop 3: просто, недорого і зі смаком

Смартфон випущено у 2019 році. Він оснащений чіпсетом Mediatek, 1 GB оперативної пам’яті та 16 GB – вбудованої, яку можна розширити за допомогою картки microSD. Камера має автофокус. А ще у Tecno Pop 3 є вбудований GPS та FM-радіоприймач. Відмінна модель для тих, кому телефон потрібен лише для дзвінків і месенджерів.

iPhone 13 Pro – кращий флагман 2021 року. І крапка.

Модель має дисплей Super Retina XDR з технологією ProMotion та адаптивною швидкістю оновлення до 120 зображень у секунду.

Камера у Pro-серії оснащена трьома об’єктивами для “надширококутної” і ширококутної зйомки, Cinematic mode, нічного режиму. Модель оснащена “керамічним щитом”, а її максимальна пам’ять сягає 1 терабайта.

Чип A15 Bionic дозволяє значно продовжити роботу батареї. Завдяки шестиядерному центральному процесору, гаджет феноменально підходить для ігор, обробки відео. Модель доступна в 4 кольорах: графіт, золото, срібло та блакить. Смартфон – один з найважливіших аксесуарів нашого часу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.