Характеристики камери Samsung Galaxy Z Fold 4 розкрито надійним джерелом

Інсайдер Ice Universe опублікував нові подробиці про ще не анонсований складний смартфон Samsung. Свіжий витік присвячений камері Galaxy Z Fold4 – як стверджує інформатор, по одному з ключових параметрів вона перевершить актуальний флагман бренду.

За даними джерела, новинка Samsung буде оснащена потрійною тильною камерою із 50-мегапіксельним головним сенсором. Його доповнять два допоміжні модулі по 12 Мп із надширококутним та телеоб’єктивом відповідно. Останньому приписується функція триразового оптичного наближення. За словами інсайдера, якість зйомки на зум-камеру у гаджета буде навіть вищою, ніж у Galaxy S22 Ultra, але подробиць він не наводить.

Попередні звіти інформаторів вказують на те, що Galaxy Z Fold 4 отримає 7,6-дюймовий гнучкий AMOLED-екран із співвідношенням сторін 23:9, а також зовнішній екран діагоналлю 6,2-дюйма. “Серцем” пристрою стане восьмиядерний процесор Snapdragon 8 Gen 1+. Очікується, що новинку оснастять акумулятором ємністю 4400 мАч з підтримкою 25-ватної швидкої зарядки та бездротових аксесуарів.

Дата анонсу та ціна складної новинки виробником поки що не оголошені.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.