Які старі флагманські телефони кращі за новий Google Pixel 6a

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Днями Google презентувала смартфон середнього класу Pixel 6a. Видання Notebookcheck опублікувало свій рейтинг смартфонів, які, на думку авторів, кращі за цю новинку.

Першим у списку також згадується смартфон Google — модель Pixel 5 5G. Компактний телефон оснащений тією самою системою камер, що і Pixel 6a, 8 ГБ оперативної пам’яті та 6-дюймовим OLED-дисплеєм із частотою 90 Гц. Звичайно, він перестане отримувати оновлення Android раніше ніж Pixel 6a, але можна встановлювати кастомні прошивки. Старий телефон працює на процесорі Qualcomm Snapdragon 765G, а не фірмовому Tensor. Крім того, Pixel 5 використовується алюмінієва рама з покриттям з біосмоли.

Далі у списку йде Samsung Galaxy S20. Він був випущений два роки тому, але це не робить його менш функціональним. Процесори Qualcomm Snapdragon 865 і Exynos 990 відмінно працюють, хоча варіант Snapdragon на голову вищий за свого брата. AMOLED-панель Galaxy S20 настільки яскрава, наскільки це реально потрібно, а також підтримує частоту 120 Гц на відміну від Pixel 6a.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Список не обійшовся і без Apple iPhone 11. Процесор Apple A13 Bionic, як і раніше, досить потужний для 2022 року. Як і Pixel 6a, iPhone 11 оснащений 1/2,55-дюймовим сенсором основної камери та надширококутним модулем на 12 Мп. Крім того, iPhone 11, ймовірно, продовжить отримувати оновлення iOS ще довго після того, як Google Pixel 6a прийде останнє оновлення Android.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.