Як вибрати обсяг пам’яті для iPhone? Apple дала інструкцію

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Apple опублікувала відео-гайд про те, як обрати обсяг пам’яті для свого наступного смартфона. Ролик опубліковано на YouTube-каналі Apple Support, у ньому співробітник дає алгоритм вибору. 

 “Якщо ви вибираєте новий iPhone, ви можете зрозуміти, який обсяг пам’яті найкраще підходить для вас, перевіривши, скільки пам’яті ви використовуєте в даний час”, – ключова думка ролика, озвучена співробітником Apple. 

Він рекомендує пройти шляхом «Налаштування» > «Основні» > «Сховище» в iOS. У верхній частині екрана ви побачите, скільки пам’яті використовуєте та загальний доступний вам обсяг. Крім того, важливо зрозуміти, файли якого типу заповнюють основний обсяг пам’яті. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Знання обсягу сховища вашого смартфона та обсягу використовуваного місця допоможе вам вирішити, скільки вам потрібно для вашого наступного iPhone.

Якщо у вас є багато місця, що не використовується, Apple пропонує, щоб ваш наступний iPhone мав ємність, аналогічну тій, яку ви використовуєте в даний час. Краще мати багато вільного місця, ніж страждати від його відсутності. Якщо місце зайняте майже все, компанія рекомендує взяти смартфон з більш ємним накопичувачем, ніж ваш актуальний. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.