Xiaomi 12 Pro виявився розчаруванням року для фанатів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Флагманський смартфон Xiaomi 12 Pro був анонсований наприкінці минулого року, разом з новою версією фірмової оболонки MIUI 13. І хоча багато хто очікував, що даний апарат стане прямим конкурентом інших флагманів від Apple і Samsung, насправді все виявилося не зовсім так.

Профільний ресурс DxOMark протестував основну камеру і дійшов висновків, що основна камера в цьому девайсі залишає бажати кращого. Вона цілком непогана, але серед усіх смартфонів займає місце в кінці другої десятки. Що дивує та розчаровує, так це те, що основна камера Xiaomi 12 Pro поступається Xiaomi Mi 10 Ultra та

На цьому сумні новини не закінчуються, слабким місцем виявилася батарейка. Заявлені цифри 4600 мА/год не змогли зробити Xiaomi 12 Pro довгожителем. Флагман Xiaomi пропрацював лише 1 день та 10 годин у тестовому сценарії, що стало практично гіршим результатом.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Але щоб згладити зовсім сумну ситуацію, Xiaomi 12 Pro отримав одну із найшвидших зарядок, потужність якої становить 120 Вт. Усього за 21 хвилину можна наповнити акумулятор із 0 до 80%, а процес повної зарядки становить 28 хвилин, що близько до рекорду. Анонс наступного флагмана Xiaomi 12 Ultra має відбутися до кінця липня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.