Названо смартфони з найкращою камерою на 2022 рік

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якість зображення, створюваного цифровими камерами, покращала за рахунок смартфонів. Виробники різних мобільних телефонів, орієнтованих фотографування, працюють над розвитком своїх технологій, щоб задовольнити потреби сучасних споживачів. В результаті якість фотографії значно покращилася з часом.\

Купуючи смартфон, слід вибирати той, у якого хороша камера. Це заощадить додаткові витрати на покупку цифрової камери та місце для її зберігання у сумці. Щоб полегшити покупцям життя, написали цю статтю, щоб докладно обговорити телефони із кращою камерою на 2022 рік. Давайте подивимося.

Зміст:

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
  1. iPhone 13 Pro Max – в цілому найкращий
  2. Google Pixel 6 – Android-телефон з найкращою камерою
  3. Huawei Mate 40 Pro – найкращий при слабкому освітленні
  4. Samsung Galaxy S22 Ultra – телефон із кращою камерою від Samsung
  5. OnePlus 9 Pro – найкраще підходить для ультрашироких фотографій

iPhone 13 Pro Max – в цілому найкращий

Апаратне забезпечення iPhone 13 Pro Max включає датчик більшого розміру для основної та ультракороткої камери та автофокус для ультракороткої камери. Надширококутний об’єктив можна використовувати як макрооб’єктив, що дозволяє знімати зображення на відстані до 2 см.

Цей телефон не має спеціального макрооб’єктиву. Тим не менш він краще підходить для макрозйомки, ніж будь-який інший телефон, хоча він не має такої ж кількості об’єктивів або довжини оптичного зуму, як у деяких інших телефонів у нашому списку.

Можливості камери iPhone 13 Pro Max більші, ніж описано в цій статті, і вона ідеально підходить як для запису відео, так і для фото. Поєднання вишуканості, уяви та впливу на фотографії є ​​унікальним і не може зрівнятися з іншими телефонами.

Google Pixel 6 – Android-телефон з найкращою камерою

Google Pixel 6 — перший Android-смартфон із надширококутним та телеоб’єктивом в основній камері. Він також має 12-мегапіксельну надширококутну камеру з полем зору 112° та 48-мегапіксельний телеоб’єктив з 4-кратним оптичним та 20-кратним цифровим зумом.

Коли справа доходить до зйомки зображень, можна покластися на основний 50-мегапіксельний датчик телефону з 1,2 мільйонами пікселів для досягнення виняткових результатів. А основний датчик пропускає до 150% більше світла. У телефоні також є функція Magic Eraser для видалення непотрібних елементів із зображень, режим Motion для фотографій з довгою витримкою та Real Tone для більш відповідної передачі відтінків шкіри кольорових людей. В цілому, це справді дуже гарне налаштування.

Камери Pixel 6 Pro виняткові завдяки поєднанню покращеного обладнання та інтелектуального програмного забезпечення. Результатом став продукт, який перевершує своїх конкурентів на Android.

Huawei Mate 40 Pro – найкращий при слабкому освітленні

Huawei Mate 40 Pro, очевидно, має менше об’єктивів, ніж деякі з його конкурентів, але всі вони відносяться до найважливіших типів і працюють досить добре. Mate 40 Pro оснащений трьома задніми камерами: основною на 50 МП, 12-мегапіксельною з 5-кратним оптичним зумом та надширококутною на 20 МП.

Він дуже добре працює при слабкому освітленні та легко справляється з портретами, великими пейзажами, збільшенням зображень та крупним планом. У телефоні також є відмінне поєднання селфі-камери з 13-мегапіксельним датчиком та датчиком ToF для визначення інформації про глибину. Він також має унікальну опцію для зйомки місяця, зокрема спеціальний режим для малювання світлом.

Як і очікувалося, Mate 40 Pro добре працює в умовах низького освітлення. Якщо ви використовуєте телефон для зйомки вночі, знімки будуть мати широкий динамічний діапазон, а тіні та нижні середні тони будуть добре виражені. Крім того, телефон справляється з вуличним освітленням, не створюючи помаранчевий відтінок, як це буває з більшістю камер.

Samsung Galaxy S22 Ultra – телефон із кращою камерою від Samsung

Нічний режим Samsung Galaxy S22 Ultra покращує фотографії при слабкому освітленні та створює чіткі зображення. У телефоні покращено обробку зі штучним інтелектом високої роздільної здатності, технологію адаптивних пікселів для інтеграції 9 пікселів та багатокадрову обробку, яка в 4 рази швидше.

Можна використовувати функцію AI Stereo, щоб краще відрізнити своє зображення від фону під час зйомки портрета. Крім того, функція автоматичного кадрування камери може розпізнавати людей і утримувати їх у фокусі під час запису відео.

Основна камера Samsung Galaxy S22 Ultra має більший сенсор для кращої зйомки при слабкому освітленні, а більш сучасний режим «Портрет» робить це краще. Його найяскравіший дисплей, новий процесор Snapdragon 8 Gen 1 і вражаючі покращення камери роблять його більшим, ніж перероблена версія Note.

OnePlus 9 Pro – найкраще підходить для ультрашироких фотографій

Можна використовувати OnePlus 9 Pro для високоякісних фотографій з його 48-мегапіксельною основною камерою, 8-мегапіксельним ширококутним об’єктивом, 50-мегапіксельним надширококутним об’єктивом та 2-мегапіксельною монохромною камерою. Серед них надширокий об’єктив, мабуть, найбільш примітний своєю здатністю зменшувати бочкоподібну дисторсію, яка часто спостерігається в кутах зображень, зроблених іншими телефонами, що конкурують.

OnePlus 9 Pro – відмінний варіант завдяки чудовому автоматичному режиму. Його 8K-дисплей та 16-мегапіксельна селфі-камера роблять його універсальним пристроєм для фотозйомки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.