Смартфон Xiaomi 12 Pro отримав найнижчі оцінки при тестуванні екрана та батареї

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Тестувальники DxOMark оцінили батарею та дисплей флагманського смартфона Xiaomi 12 Pro та поставили пристрою низькі оцінки.

Спеціалістів не задовольнили можливості батареї ємністю 4600 мАг за допомогою швидкої зарядки потужністю до 120 Вт. За батарею флагман отримав 85 очок і опинився на 68-му місці у рейтингу автономності. Пристрій працював 1 день та 10 годин, що мало для сучасних старших моделей.

При цьому швидкість заряджання отримала 103 бали; заряджається гаджет від 0% до 100% за 29 хвилин, а рекламі обіцяно 18 хвилин.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Xiaomi 12 Pro оснащений 6,73″ AMOLED-дисплеєм з роздільною здатністю QHD+ з підтримкою адаптивної частоти оновлення зображення від 1 до 120 Гц. Екран також отримав 85 очок і зайняв 38-е місце. Експерти пояснили це тим, що на тлі точної кольору при штучному освітлення, висока точність спрацьовування сенсора і хороше авторегулювання яскравості на вулиці, запас яскравості флагмана відчутно поступається іншим смартфонам при перегляді HDR-контенту, до того ж частота оновлення зображення знижується при перегляді відео, а під кутом картинка йде в сині тони.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.