Яу встановити Android 13 на смартфони Xiaomi, realme, Vivo, OnePlus та Nokia

Днями американська корпорація Google всіх дуже сильно і вкрай значно порадувала, представивши громадськості низку своїх нових продуктів, включаючи телефони Pixel 6 і Pixel 6 XL, а також нову операційну систему під назвою Android 13. Її фінальне стабільне збирання побачить світ уже в серпні-вересні 2022 року, а поки що всі і кожен можуть встановити її стабільну бета-версію, яка доступна для завантаження починаючи з 11 травня. І ось, не минуло й кількох днів з моменту її релізу, як відразу кілька великих виробників електроніки оголосили про доступність цього програмного забезпечення для власників своїх фірмових мобільних пристроїв. За рахунок цього, завдяки цьому тепер користувачі всіх таких можуть отримати доступ до найсучаснішої версії операційної системи.

Всі і кожен, хто встановлять дану платформу, безперечно залишаться їй більш ніж задоволені, тому що вона пропонує просто приголомшливий за сукупністю всіх особливостей і якостей користувальницький досвід. Встановити її стало можливо на мобільні пристрої від таких компаній як Xiaomi, Redmi, Nokia, Lenovo, Realme, Vivo, OnePlus, ZTE, ASUS, Sharp, Oppo та Tecno. Власники всіх цих смартфонів, безумовно, залишаться вкрай задоволені подібною подією, тому що вона дозволяє почати користуватися новітнім ПЗ нарівні з власниками телефонів Google з модельного ряду Pixel, всі з яких також можуть активно тестувати нову операційну систему з усіма її перевагами та недоліками. Кожен, хто про це забажає, зможе це зробити максимально легко та просто.

Нова операційна система містить у собі безліч переваг. Вона отримала оновлений зовнішній вигляд, покращені стандартні додатки, посилену систему захисту, ряд особливостей та нових функцій, а разом з тим інші нововведення, які роблять її кращою за будь-яку більш стару ОС. Однак перед встановленням цієї платформи слід усвідомлювати, що нехай вона і носить статус стабільної бета-версії, але її використання може призвести до збоїв і неполадок, які в тому числі зазнають втрати особистих даних, що зберігаються на телефоні. Саме тому краще двічі подумати, перш ніж прямо зараз встановлювати нову платформу. Чим ближче буде її реліз, тим стабільнішою вона ставатиме.

Встановити Android 13 можна на смартфони Asus ZenFone 8, Google Pixel (усі моделі, починаючи з четвертого покоління), Lenovo P12 Pro, Nokia X20
Xiaomi 12, Xiaomi 12 Pro, Xiaomi Pad 5 (планшет), Redmi K50 Pro, OnePlus 10 Pro, Oppo Find X5 Pro, Realme GT 2 Pro, Vivo X80 Pro, Sharp AQUOS sense6, ZTE Axon 40 Ultra та Tecno Camon 19 Pro 5G. Власникам всіх цих мобільних пристроїв безперечно пощастило, тому що всі вони пропонують просто приголомшливий по сукупності якостей користувальницький досвід, здатний приємно порадувати кожну людину. Щоб скачати і встановити дану ОС достатньо лише просто відвідати сайт Android Beta, після чого натиснути на кнопку «Взяти участь» у тестуванні. Потім потрібно дотримуватися вказівок на екрані, і в такому випадку можна буде отримати доступ до передового ПЗ на ринку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я