Redmi Note 11T Pro отримає рекордно багато вбудованої пам’яті

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Незадовго до очікуваного анонсу новий смартфон Redmi пройшов сертифікацію у китайського регулятора. Завдяки цьому стали відомі його характеристики – однією з ключових особливостей смартфона стане рекордний за мірками бренду обсяг вбудованого накопичувача.

За даними мережевих джерел , Redmi Note 11T Pro навіть у мінімальній конфігурації отримає 8 ГБ оперативної пам’яті. Об’єм накопичувача смартфона складе 128, 256 або 512 ГБ – останнє значення ще не використовувалося у фірмовій серії гаджетів. За продуктивність апарату ймовірно відповідатиме процесор MediaTek Dimensity 8000. Майбутній новинці також приписують 6,6-дюймовий дисплей з роздільною здатністю FullHD+ та частотою оновлення 144 Гц.

Інсайдери стверджують, що гаджет буде оснащений акумулятором ємністю 4300 мАч з підтримкою технології швидкого заряджання потужністю 120 Вт. Як прошивка вказується MIUI 13 на базі операційної системи Android 12. Інформації про набір датчиків камер поки що немає. За чутками, одночасно з новим смартфоном бренд може уявити і планшет Redmi Pad. Дата анонсу та ціна фірмових новинок поки що невідомі.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.