Представлені два перші у світі смартфони на Android 13

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
Google несподівано анонсувала три нових смартфони – флагманські Pixel 7 і Pixel 7 Pro, а також доступний Pixel 6a. Несподіванка в тому, що топові пристрої компанія, як правило, презентує у вересні. 

Pixel 7 та Pixel 7 Pro

Тим не менш, Pixel 7 та Pixel 7 Pro вийдуть восени і стануть першими смартфонами у світі на базі Android 13 із коробки. Точного списку параметрів пристроїв компанія не надала, але про деякі особливості говорити можна. 

Пристрої буде оснащено фірмовим процесором Google Tensor другого покоління. Один від одного вони відрізнятимуться камерами — у камері молодшої моделі на один датчик менше. Крім цього, Google назвала кольори новинок: Pixel 7 вийде у чорному, білому та жовтому, а Pixel 7 Pro – у чорному, білому та зеленому.

Pixel 6a

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Pixel 6a отримав екран OLED з роздільною здатністю FHD+ та частотою оновлення 60 Гц. Він оснащений 6 ГБ оперативної пам’яті типу та 128 ГБ накопичувача типу UFS 3.1. Об’єм акумулятора пристрою – 4306 мАг, Google обіцяє 72 години безперервної роботи в режимі енергозбереження. 

Роздільна здатність камери – 12,2+12 МП. Це основний та ультраширококутний модулі. Дозвіл передньої камери – 8 МП. 

Смартфон отримуватиме оновлення Android протягом трьох років, а системи безпеки – протягом п’яти років. Вартість смартфона – $449. Він з’явиться у продажу 28 липня. 

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.