Який смартфон купити до 15 тисяч гривень

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви прямо зараз вибираєте собі новий смартфон, і у вашому розпорядженні не так багато грошей, у мене для вас є чудовий варіант. За умови, що у вас в запасі є хоча б 15 тисяч гривень, ви можете купити відмінний апарат, який а) відповідатиме всім сучасним вимогам і б) прослужить вам не один рік, зберігаючи повну технічну актуальність.

Redmi Note 11 Pro + — ціна и характеристики

Я говорю про Redmi Note 11 Pro + . Зверніть увагу, що треба брати саме цю версію, тому що переплутати дуже легко. Не дорахуєтеся хоча б плюса в назві, і все – купіть інший смартфон, який поступатиметься потрібному за рядом ключових характеристик. Адже Redmi Note 11 Pro + – це найтоповіша модель у лінійці, і тільки вона пропонує краще поєднання ціни та можливостей.

Характеристики Redmi Note 11 Pro +:

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
  • Дисплей — 6,7 дюйма, 120 Гц
  • Процесор – Dimensoty 920
  • Пам’ять – 6/128, 8/256 ГБ
  • Акумулятор – 4500 мА*год
  • Зарядка — 120 Вт (от 0 до 100% за 15 мин)
  • Камера — 108 Мп
  • Динаміки – стерео, JBL

Якщо не дивитися на процесор, можна сміливо подумати, що це флагман , та й то лаяти чіп MediaTek, відверто кажучи, нема за що. Це відмінний «камінь» середньої руки, орієнтований на високу виробник та стабільну роботу в іграх. Він підтримує високий fps навіть у насичених спецефектами сценах, не кажучи вже про використання у лайтових сценаріях.

Про решту й говорити навіть незручно. Адже далеко не кожен флагман сьогодні зможе запропонувати таку швидкість заряджання, як Redmi Note 11 Pro+ . Він заряджається всього за 15 хвилин і це якщо розрядити його в нуль до повного відключення. Але оскільки більшість із нас такого ніколи не допускають, фактичний час заряджання буде ще меншим. Наприклад, заповнення ресурсу акумулятор від 20 до 100% займе не більше 10 хвилин.

Купити Redmi Note 11 Pro +

Інша історія – дисплей. Redmi Note 11 Pro+ оснащується справді флагманською матрицею, виготовленою за AMOLED-технологією. Вона має підтримку широкого колірного простору DCI-P3 Color Gamut, має яскравість 1200 нит і максимальні кути огляду. На такому дисплеї можна і фільми подивитися, і якість фотографій оцінити в тому вигляді, в якому вони були зображені, без перекосів та перегинів у той чи інший бік.

Але ж має бути каверза, чи не так? Хоч як дивно, але знайти його особисто я не можу. Адже Redmi Note 11 Pro+ навіть виглядає класно. Ну, подивіться на нього: стильний корпус з плоскими рубаними краями, акуратно вписана в дизайн камера, яка не видається, а просто доповнює загальний концепт. За підсумком все виглядає дуже стримано і гармонійно, але запам’ятовує.

Купити Redmi Note 11 Pro+ з вигодою можна на АліЕкспрес. Боятися цього не треба. По-перше, тому що ціна там дуже вигідна – всього 15 тисяча гривень, Ali повністю захищає вас від можливих проблем. Якщо щось піде не так, вам просто повернуть гроші або запропонують компенсацію. Тож наважуйтесь, поки долар знову не виріс.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.