LG розкрила характеристики оновлених бюджетників K8 і K10 2018 року

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.
Корейці розкрили характеристики оновлених бюджетників за кілька днів до презентації.

LG розповіла про оновлені бюджетні смартфони K8 і K10 на офіційному сайті. Нагадаємо, компанія представить пристрої на виставці Mobile World Congress в Барселоні.

Реклама

За словами компанії, K10 вийде в трьох варіантах, які будуть відрізнятися обсягами пам’яті і роздільною здатністю камер. Смартфон отримає процесор з частотою 1,4 Ггц – точна модель чіпсета не повідомляється, – а також сканер відбитка пальця.

K8 вийде в одному варіанті з бюджетними характеристиками – 2 Гб оперативної пам’яті і 32 Гб сховища, – а також роз’ємом для карти пам’яті microSD. Про наявність сканера відбитку пальця невідомо.

Повідомляється, що відвідувачі міжнародної виставки зможуть протестувати смартфони. Нагадаємо, головний продукт компанії для MWC – оновлений LG V30 2018 з вдосконаленим штучним інтелектом.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Митник Михайло
Митник Михайлоhttp://itechua.com/
Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: