Майже всі характеристики iPhone 14 Max названі до анонсу

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У мережі з’явилися нові технічні подробиці про iPhone 14 Max, який прийде на зміну скасованій mini-версії флагмана Apple. Інсайдер під ніком Shadow Leak назвав не тільки ключові апаратні характеристики гаджета, але й очікувану роздрібну ціну.

За даними джерела, дизайн апарату не зазнає особливих змін у порівнянні з торішніми моделями, зберігши «човник» для передньої камери та датчиків Face ID. Пристрої приписується 6,68 дюймовий OLED-дисплей з роздільною здатністю 2778×1284 пікселів (458 ppi) та адаптивною частотою оновлення до 90 Гц.

За продуктивність майбутнього смартфона ймовірно відповідатиме чіп Apple A15 Bionic – такий же, як у гаджетів поточного покоління. За чутками, відмова від встановлення нового процесора може бути пов’язана як з бажанням компанії відокремити базові моделі від топових, так і для зниження собівартості новинок.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Інсайдер також заявляє, що iPhone 14 Max оснащуватиметься 6 ГБ оперативної пам’яті LPDDR4X і накопичувачем на 128 або 256 ГБ. Основна камера смартфона буде представлена ​​двома 12-мегапіксельними детекторами. Очікувана вартість новинки в мінімальній конфігурації пам’яті становить $899. Анонс серії iPhone 14 Max очікується у вересні цього року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.