Смартфони

Названий найбільш популярний iPhone в Україні

Share

Компанія Apple, мабуть, є найбільшим виробником електроніки у всьому світі з точки зору кількості відданих фанатів, яким подобається бренд. Справді, складно уявити хоча б одного виробника, який мав би стільки ж шанувальників і фанатів. У цьому плані Apple просто не має рівних.

Найуспішніший айфон в історії з погляду своєї популярності –  iPhone 11. Саме цей пристрій можна по праву вважати наймасштабнішим із коли-небудь випущених компанією. Сьогодні на вулицях можна бачити неймовірно велику кількість людей із даним апаратом. І навіть зараз, у 2022 році знаходяться люди, які купують собі цей телефон, не дивлячись на те, що вийшов він досить пристойну кількість часу тому.

Справа в тому, що за співвідношенням ціна-якість даний апарат справді є найкращим серед усіх айфонів, коли-небудь вироблених компанією. Це «народний» айфон повною мірою, оскільки дозволити його може кожен, але при цьому серйозних недоліків апарат не має.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У своїй ціновій категорії 11 версія яблучного пристрою, за великим рахунком, єдина. Pro версія не користується такою популярністю, та й коштує на пристойну кількість тисяч дорожче. Десята версія вже стара, має досить відомі проблеми з екраном, у рамках якої від удару телефону навіть про не найсильнішу поверхню по матриці йде смуга.

Однією з ключових переваг 11 айфона можна вважати відсутність у нього будь-яких слабких місць у принципі. Процесор, з яким поставляється апарата — А13 Bionic, революційний камінь, якого цілком вистачає і на виконання абсолютно будь-яких завдань зараз. Тобто з погляду заліза до смартфона немає жодних претензій.

З точки зору колірного рішення та кількості версій залежно від пам’яті пристрій також можна вважати ідеальним, оскільки є як версія на 64 гігабайти, так і смартфон на 128 або 256 гігабайт. Кольори різні, яскраві та барвисті. Лежить у руці пристрій зручніше, ніж сучасні айфони, адже немає загострених кінців. Камера пристрою залишається актуальною. І, незважаючи на відсутність деяких корисних функцій у ній, вона, як і раніше, знімає на настільки хорошому рівні, що бажати чогось більшого не потрібно.

Та навіть екран у телефоні більш ніж актуальний. Так, на ньому встановлена ​​IPS матриця, яка при прямому порівнянні в колірному рішенні з новими пристроями, де стоять AMOLED дисплеї, все ж таки програє, але є і свої переваги. Наприклад, відсутність ШИМу, а значить шкоди для очей. Та й у принципі, якщо просто розглядати матрицю телефону, то можна відзначити, що вона є практично ідеальною. Добре відкалібрований, з яскравими кольорами, якісно виконаний – до екрану 11 айфона немає претензій.

Батарейка досі видає добрі результати. Принаймні на день використання її цілком достатньо. Датчики, стандарти wifi та блютуз, кодеки, аудіозв’язок – все це також знаходиться на актуальному рівні. Та навіть знамените розблокування по обличчю – Face ID, і те більш ніж актуальне у даного пристрою.

Єдина проблема телефону полягає в тому, що купити його зараз можна не скрізь. Це зрозуміло, що пояснюється віком. Ресурсом, на якому цей смартфон все ж таки можна дістати, можна назвати компанію iStore15, що базується на продажі пристроїв яблучного техно гіганта. Зараз на смартфони діє знижка, а значить, при покупці можна додатково заощадити кошти, що дуже актуально нині.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

За 33 роки встиг зібрати невелику колекцію гаджетів Apple, обзавестися кількома лімітованими консолями. На "iTechua" ділюся виключно найкращими пропозиціями на придатні девайси, якими користуюся сам.

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    Нові моделі iPad Air та iPad Pro втратили фізичний слот для SIM-карти

    Сьогодні на заході Let Loose компанія Apple анонсувала нові моделі iPad Pro та iPad Air.…

    07.05.2024

    Такого ніхто не очікував: ПриватБанк прийняв важливе рішення щодо кредитних лімітів клієнтів

    Фінансова установа «ПриватБанк» розкрила своїм клієнтам процес розрахунку кредитного ліміту по банківській карті. Багато українців…

    07.05.2024

    Apple випустила чохол-клавіатуру Magic Keyboard для iPad Pro (2024)

    Для iPad Pro (2024) на чіпі M4 вийшло два нових аксесуари: Apple Pencil Pro з…

    07.05.2024

    Огляд бездротової клавіатури Logitech Signature Slim K950

    Бездротова клавіатура Logitech Signature Slim K950 проста та ефективна. Вона не пропонує найновіших клавіатурних технологій,…

    07.05.2024

    Google представила новий недорогий смартфон Pixel 8a

    Сьогодні, 7 травня, компанія Google нарешті представила доступний смартфон Pixel 8a зі свіжим дизайном, яскравими…

    07.05.2024

    Представлений Apple Pencil Pro – стілус для справжніх профі

    Компанія Apple представила новий стілус Apple Pencil Pro, який буде сумісний з новими iPad Pro…

    07.05.2024