Процесор Snapdragon 7 Gen 1 випробували у бенчмарку

Процесор Snapdragon 7 Gen 1 ще не представлений офіційно, але є інформація про велику кількість нових смартфонів на його базі. Один з них – OPPO Reno8, помічений у базі даних бенчмарку Geekbench, завдяки чому стало відомо про обчислювальні можливості самого чіпа.

Судячи з скріншоту, до складу Snapdragon 7 Gen 1 входить чотири продуктивні ядра з частотою 2,36 ГГц і чотири енергоефективні, що працюють на частоті 1,8 ГГц. Втім, у бенчмарках нерідко відображається максимальна частота. У одноядерному тесті SoC набрав 712 балів, а багатоядерному — 2385 балів. Для порівняння, пристрої на базі топового Snapdragon 8 Gen 1 видають приблизно 1250 і 3500 папуг відповідно, але ці оцінки сильно змінюються від пристрою до пристрою. Незважаючи на це, різниця між чіпсетами є суттєвою.

Передбачається, що OPPO Reno8 буде одним із перших смартфонів на базі нового чіпа. Йому приписують дизайн у стилі OnePlus 10 Pro, 6,55-дюймовий OLED-дисплей з частотою 120 Гц, оперативну пам’ять LPDDR5, накопичувач UFS 3.1, акумулятор ємністю 4500 мАг з підтримкою 80-ватної зарядки М5 і 5.

Дата презентації OPPO Reno8 ще не оголошена.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.