Apple випустила iOS 15.5 beta 4. Що нового?

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Вчора Apple випустила чергову версію iOS 15.5 beta 4 для розробників. Компанія штампує оновлення щотижня – і це нормально: отже, є що виправляти. У попередній версії було виправлено існуючі помилки, зробивши бета-версію більш працездатною. Давайте заглянемо в нову версію і дізнаємося, що в ній нового і як можна встановити iOS 15.5 beta 4 для випробування нових функцій.

Що нового в iOS 15.5

Вже немає сумнівів (і західні видання також у цьому впевнені), що iOS 15.5 стане останнім великим оновленням системи – як не крути, але до WWDC 2022 залишається трохи більше місяця, а це означає, що скоро ми побачимо iOS 16. Тому чекати від нової бета-версії iOS 15.5 нічого: у примітці Apple лише вказала на те, що було виправлено помилки та покращено стабільність роботи системи.

До речі, у попередньому оновленні iOS 15.5 beta 3 знайшлася одна цікава фішка: розробник Стів Мозер виявив , що Apple змінила рядок «люди, які використовують iMessage » на «контакти, які використовують iMessage». Він припустив, що це може бути пов’язане з появою iMessage на Android. А як ви вважаєте? Напишіть у коментарях.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Судячи з попередніх бета-версій, можна сміливо сказати, що зараз Apple не вносить функціональних змін в операційну систему, а лише виправляє існуючі помилки і змінює деякі елементи оформлення.

Як встановити iOS 15.5 beta 4

Багато наших читачів вже давно встановлюють бета-версії iOS, тому це оновлення теж не варто пропускати – тим більше, воно важить менше 600 Мб. Ось як можна встановити iOS 15.5 beta 4.

  • Перейдіть за посиланням і завантажте профіль для iOS 15.
  • Зайдіть до Установки, виберіть “Профіль завантажений” та встановіть його.
  • Відкрийте оновлення програмного забезпечення та здійсніть пошук оновлень.
  • Завантажте iOS 15.5 beta 4 та встановіть на свій iPhone.

Незважаючи на те, що iOS 15.5 beta 4 не має істотних змін, це не означає, що проблем при установці бути не може: обов’язково створіть резервну копію, щоб у разі збоїв можна було повернути пристрій у робочий стан.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.