Три кращі смартфони Xiaomi за співвідношенням ціни та якості

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Бренд Xiaomi був і залишається синонімом відмінного співвідношення ціни та якості. Саме тому смартфони Xiaomi зазвичай рекомендують тим, хто шукає чудово збалансований за технічними характеристиками апарат, який коштує порівняно недорого. І в нашій новій добірці ми зібрали три найкращі смартфони Xiaomi з тих, що представлені зараз на ринку.

POCO F3

POCO F3 – це один з найрекомендованіших смартфонів Xiaomi. Його характеристики у поєднанні з ціною роблять його привабливим варіантом, особливо для тих, хто шукає дешевий смартфон із висококласними можливостями.

Усього за 11000 гривень смартфон пропонує виняткову продуктивність практично для будь-якого завдання завдяки чіпсету Qualcomm Snapdragon 870 і чудовому 6,67-дюймовому AMOLED-дисплею з тактовою частотою 120 Гц.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Redmi Note 10 Pro

Якщо ви шукаєте смартфон з гарною камерою за доступною ціною, Redmi Note 10 Pro – ідеальний варіант. Всього за 10200 гривень ви отримаєте смартфон на базі Qualcomm Snapdragon 732G та з хорошими камерами. Цікаво, що його спадкоємець Redmi Note 11 Pro коштує на 120 євро дорожче, але має аналогічні камери і слабкіший процесор.

Нагадаємо, Redmi Note 10 Pro оснащений 108-мегапіксельною основною камерою з апертурою f/1.9, 6,67-дюймовий AMOLED-дисплей з частотою оновлення зображення 120 Гц, акумуляторну батарею ємністю 5020 мАч, стереодинамики .

Redmi 10

Але, мабуть, найбезпрограшнішим варіантом за невеликі гроші може стати Redmi 10. Всього за 7100 гривень ви отримаєте смартфон із сучасним дизайном, дисплеєм з роздільною здатністю Full HD+, 50-мегапіксельною основною камерою та чіпом MediaTek Helio G88 у поєднанні з 4 Гбайт оперативної пам’яті, що забезпечує апарату високу продуктивність.

Екран підтримує частоту оновлення 90 Гц. А батарея ємністю 5000 мАг, стереодинаміки та підтримка NFC для безконтактних платежів роблять Redmi 10 ідеальним смартфоном для повсякденного використання.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.