Дисплеї всіх версій iPhone 14 показали на фото

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У китайській соцмережі Weibo з’явилася інсайдерська фотографія із зображенням захисного скла для всіх моделей серії iPhone 14. Вона підтвердила численні витоки про дизайн фронтальних панелей майбутніх новинок, а також розкрила ще одну особливість старших версій iPhone 14.

Представлені на знімку панелі демонструють ключові відмінності між базовими та Pro-моделями майбутньої колекції смартфонів Apple. Якщо вважати деталі справжніми, то крім заміни «чубчика» на два невеликі отвори, обидва представники лінійки iPhone 14 Pro також відрізнятимуться від молодших моделей більш тонкими дисплейними рамками.

Згідно з попередніми інсайдерськими публікаціями, цього року компанія відмовиться від випуску чергового iPhone mini. Таким чином, у нову серію увійдуть дві 6,1-дюймові моделі (iPhone 14 та iPhone 14 Pro), а також габаритніші iPhone 14 Max і Pro Max з діагоналлю екрану 6,7 дюйма. Крім того, прошкам приписують оновлений модуль камери з 48-мегапіксельним датчиком зображення і модернізовану фронталку з функцією автофокусу.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Презентація нових смартфонів Apple очікується у вересні цього року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.