Названо сім найкращих захищених смартфонів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Найкращі захищені смартфони, доступні на ринку в даний час, можуть запропонувати користувачам виняткову міцність, ємні акумулятори та безліч функцій, характерних для їхнього використання в складних умовах.

Ці смартфони мають захист від попадання пилу та води, а деякі моделі повністю водонепроникні, їх корпуси досить міцні, щоб їх можна було без наслідків впустити на тверду поверхню.

Крім того, деякі смартфони з цього списку пройшли суворі випробування та відповідають військовим стандартам, а значить можуть витримувати вплив екстремальних температур, удари та багато іншого.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Тому, якщо специфіка вашої професії або хобі вимагають використання у повсякденності ударостійкого та (або) водонепроникного мобільного пристрою, захищений смартфон – це те, що вам потрібно.

Але майте на увазі, що хоча всі захищені смартфони є водонепроникними (відповідають стандарту IP68 ), не всі водонепроникні смартфони захищені.

Nokia XR20

Nokia XR20 – перший захищений смартфон, випущений під маркою Nokia компанією HMD Global , якій зараз належить цей бренд.

На відміну від інших захищених смартфонів, які виділяються своїм специфічним дизайном, Nokia XR20 має тонкий профіль і стильний зовнішній вигляд.

Що стосується міцності, XR20 захищений за стандартами IP68 та MIL-STD-810 , а також є першим захищеним смартфоном, оснащеним склом Corning Gorilla Glass Victus . Пристрій також має червону аварійну кнопку і спеціальну кнопку Google Assistant , що не настроюється .

Тим не менш, що дійсно відрізняє XR20 від подібних пристроїв, так це той факт, що HMD Global гарантує, що пристрій буде отримувати необхідні оновлення безпеки протягом чотирьох років.

2. Ulefone Armor 9 FLIR

Ulefone Armor 9 FLIR – це найкращий захищений смартфон, який ви можете знайти зараз, він може похвалитися цікавим інструментарієм, який складно зустріти у конкуруючих смартфонах.

Смартфон поставляється з ендоскопом та камерою FLIR (тепловізором), що дає пристрою універсальність для цілого ряду завдань, він також має ємний акумулятор, що забезпечує більш тривалу роботу смартфона та достатню продуктивність для виконання більшості завдань.

Але найголовніший плюс пристрою в тому, що Ulefone Armor 9 FLIR коштує не надто дорого, тому смартфон доступний для ширшого кола потенційних користувачів.

3. Blackview BV9900 Pro

Blackview BV9900 Pro і раніше носив титул найпопулярнішого захищеного смартфона і, хоча він вже не займає перших позицій у цьому списку, він, як і раніше, вважається дуже гідним варіантом для придбання.

Blackview BV9900 Pro оснащений тепловізором FLIR – функція, що рідко зустрічається в захищених смартфонах, незважаючи на свою незаперечну корисність. Крім того, система камер з 48-мегапіксельним об’єктивом покриває цілу низку потреб при створенні якісних фотознімків.

Смартфон досить швидко працює з процесором MediaTek Helio G90 в поєднанні з 8 Гб оперативної пам’яті і з легкістю справляється з багатьма завданнями. Він також має досить добрий захист серед смартфонів подібного класу.

Звичайно, за сучасними мірками BV9900 Pro трохи відстає за декількома параметрами – його батарея могла б бути кращою, і хотілося б побачити в ньому підтримку мереж 5G , але це, як і раніше, один з найкращих захищених смартфонів, який ви можете купити в даний час.

4. Doogee S97 Pro

Doogee S97 Pro має нижчу роздільну здатність екрана, ніж попередній смартфон Doogee S95 Pro , але компанія компенсувала цей недолік, включивши в нього лазерний далекомір для вимірювання об’ємів, площ та кутів, а також батарею величезної ємності на 8500 мАг.

Його корпус виконаний з металу та ударостійкого пластику, це також один із найважчих захищених смартфонів із вагою 350 грам. Але незважаючи на це, завдяки вигнутим краям і напрочуд яскравому дисплею користуватися S97 Pro досить зручно.

Смартфон оснащений двома універсальними кнопками з діями, що налаштовуються, сканером відбитків пальців, а на задній панелі пристрою розташована чотиримодульна система камер.

Хоча Doogee S97 Pro не має підтримки мереж 5G , він є одним із найшвидших захищених смартфонів на ринку та показує відмінні результати загальної продуктивності у тестах.

Якщо вам важливі в захищеному смартфоні акумулятор великої ємності, система на кілька камер та лазерний далекомір – це той функціонал, який надасть вам S97 Pro .

5. Ulefone Armor 10

Ulefone Armor 10 5G – перший захищений смартфон з підтримкою мереж 5G і, хоча він не найміцніший смартфон із цього списку, у нього все ж таки є функції, які роблять його конкурентоспроможним порівняно з іншими пропозиціями.

Не кожен захищений смартфон зможе порадувати вас наявністю бездротової зарядки, відмінними камерами і повноцінною підтримкою мереж нового покоління 5G .

Тому, якщо ці функції здаються вам найважливішими, Ulefone Armor 10 5G може стати дуже вигідним варіантом.

З мінусів варто відзначити лише занадто великий для захищеного смартфона розмір і мала вбудована пам’ять, але це несуттєві недоліки, на які можна не звертати увагу.

6. Unihertz Atom XL

Unihertz – це компанія, яка постійно має хоча б один пристрій у нашому списку найкращих захищених смартфонів, і на даний момент Atom XL – найкращий захищений смартфон від цієї компанії.

Смартфони серії Atom досить маленькі, і навіть ця XL версія все одно має маленький розмір із 4-дюймовим екраном. Вражає те, що в цей невеликий розмір компанія помістила батарею ємністю 4300 мАг, 48-мегапіксельну камеру і 6 Гб оперативної пам’яті.

Такі характеристики здебільшого можна зустріти у 6-дюймовому незахищеному смартфоні. Але є й деякі недоліки – це процесор, який трохи застарів (у Mediatek зараз уже є процесор Helio P90 ).

Крім того, Atom XL має недолік захисту, що полягає в тому, що роз’єм USB і роз’єм для навушників не прикриті заглушками.

7. Cat S62 Pro

Cat S62 Pro – це чудовий захищений смартфон від однієї з найпопулярніших компаній у цій галузі. Насправді, це найкращий захищений смартфон під брендом Cat , який ви можете купити прямо зараз.

Купуючи захищений смартфон Cat S62 Pro , ви отримуєте характеристики, які будуть добре виглядати на стандартному смартфоні, такі як процесор Snapdragon 660 , екран з роздільною здатністю FHD і 128 Гб вбудованої пам’яті, а також він працює під керуванням Android 10 , чим не можуть похвалитися багато хто. захищені смартфони.

Крім того, у смартфона Cat S62 Pro є корисні функції, такі як датчик FLIR (тепловізор), високоміцний корпус та програмована додаткова кнопка збоку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.