Так виглядатиме новий здешевлений флагман Xiaomi 12 Lite

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Наприкінці 2021 року Xiaomi представила флагманську лінійку Xiaomi 12. Тепер же, зважаючи на все, компанія готова випустити здешевлену версію свого топового смартфона.

Ще кілька місяців тому популярний інсайдер з Китаю Digital Chat Station натякнув, що компанія незабаром представить Xiaomi 12 Lite, причому зробить це на глобальному ринку. Тепер з’явилися додаткові подробиці про пристрій.

Наприклад, інтернет-джерела нарешті опублікувало фото новинки:

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

При цьому відомо, що в основу девайсу повинен лягти або чіп Snapdragon 778G або Snapdragon 778G +. Також воно отримає якісний AMOLED-дисплей із частотою оновлень 120 Гц, головний модуль основної камери на 108 Мп та підтримку швидкої провідної зарядки на 67 Вт.

На жаль, досі немає точної інформації, коли варто очікувати анонсу Xiaomi 12 Lite. Очікується, що станеться це вже у травні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.