Чотири сучасні телефони, які вартують своїх грошей

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У той час, як телефони на Android бувають всіх розмірів, форм і цінових категорій і кольорів, все ж таки є деякі, які значно перевершують конкурентів по ринку. Від найкращих складних телефонів до найновіших специфікацій та програмного забезпечення, ці телефони заробляють свої флагманські ціни, а потім деякі інші. Перш, ніж ви витратите кілька днів на вивчення наших виняткових оглядів, давайте спочатку розглянемо найкращі телефони Android, які ви можете купити сьогодні.

Samsung Galaxy S22 Ultra – найпотужніший Samsung

Samsung Galaxy S22 Ultra, по суті, це Galaxy Note, якого ми нещодавно втратили, з усіма витікаючими. За великим рахунком відмінності полягають тільки в назві і тому, що S22 Ultra більш новий.

S Pen повернувся на своє місце всередині корпусу, смартфон залишився більшим і пропонує деякі унікальні функції. Одного цього вже достатньо того, щоб увімкнути цей пристрій до списку найкращих.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Величезний екран із найсучаснішими функціями, яскрава підсвітка 1700 ніт, красиві кольори та висока ціна. Тут є все, що було в Note. А ще S22 Ultra залишається одним із найпотужніших телефонів Android, доступних на ринку. Він має більш ніж достатню продуктивність ігор або багатозадачності, а велика батарея забезпечує його харчування протягом дня.

Відео можна знімати в 8K, фотографії робити в будь-яких режимах, більшу частину яких багато користувачів навіть не спробують. Але й звичайні фотографії виходять високої якості. А найголовніше, що нові смартфони Samsung отримуватимуть 4 роки оновлень. Це можна назвати найкращим результатом серед Android-смартфонів. А якщо з Samsung цей телефон найкращий, то виходить він найкращий з найкращих? Виходить так.

Google Pixel 6 – найкращий Google Pixel

Завдяки новому привабливому дизайну, абсолютно новому чіпсету Google Tensor та першому оновленню камери за останні роки, Google Pixel 6 за 600 доларів здавався надто добрим, щоб бути правдою. Робота ”з коробки” була стабільною, виділені ядра ШІ зробили Google Assistant та голосове введення у Gboard майже миттєвими, а камери повернули Google місце золотого стандарту фотографії у світі Android.

Нехай в Україні купити цей телефон офіційно не можна і треба шукати перекупників, а частина функцій не буде працювати, але сама ідея цього гаджета прекрасна, навіть незважаючи на те, що у звичайному Pixel 6 відсутній телеоб’єктив – він є тільки в Google Pixel 6 Pro.

Pixel 6 був одним з перших телефонів з Android 12 і новим Material You. Це зробило Android більш індивідуальним, ніж будь-коли. Але після презентації посипалися помилки, які багато хто критикував, але компанія досить оперативно виправляла їх. Тому я вважаю цей телефон виключно позитивним і хочу подивитись на сьоме покоління. Я навіть майже готовий купити його, якщо в ньому буде те, що мені потрібно, але я розповім про це в окремій статті.

Samsung Galaxy Z Fold 3 – найкращий складаний телефон

Galaxy Z Fold 3 – найпреміальніший телефон Samsung. Він повністю набитий класними функціями: надшвидкий процесор у поєднанні з 12 ГБ ОЗП, два дисплеї з частотою 120 Гц і підтримка S Pen, щоб реалізувати можливості великого екрану. Це навіть краще ніж Note.

Нехай можливості камери не відповідають стандартам Pixel 6 або Galaxy S22 Ultra, а час автономної роботи бажає кращого, великий екран та інструменти багатозадачності забезпечують максимально продуктивну роботу, яку ви можете отримати на смартфоні.

У перших складних телефонів були проблеми з довговічністю, але технологія дозріла настільки, що подібні телефони не потребують надмірної турботи. Складка залишається, але на неї перестаєш звертати увагу, а захист від води взагалі здавався фантастикою для розкладачок всього рік тому.

Нехай цей телефон і коштує дорого, але ж ми зараз обговорюємо не найдешевші, а найкращі смартфони . Найкращі коштують дорого, тож тут все сходиться.

Google Pixel 5a – недорогий, але гідний

Телефони Google Pixel серії A завжди було легко рекомендувати простим користувачам, і Pixel 5a серед них. Продуктивність на висоті, камери майже так само хороші, як і преміальний попередник Google Pixel 5, а час автономної роботи дуже хороший. Та ще й захист від води з’явився в молодшій лінійці. А ще тут є старий добрий роз’єм для навушників.

Невеликим недоліком Pixel 5a є його ціна. Він коштує не набагато дешевше Pixel 6 і це збиває з пантелику покупців. Але це не означає, що треба обов’язково додати і купити дорожчий телефон – 5а хороший сам по собі. А заразом пропонує альтернативу дизайну, якщо вам не подобається дуже своєрідний Pixel 6.

Найкращі телефони на Android

Звичайно, є багато інших телефонів, які можна назвати добрими, але я складав свій рейтинг і поділився думкою про те, що мені подобається. Посперечатися зі мною ви можете у коментарях .

Я не вважаю найкращими китайські телефони, які ще й досі намагаються зібрати все найкраще від інших виробників та кинути в покупця, мовляв, вибирай сам. Samsung, Google та Apple можуть задавати тренди, будучи самодостатніми, і це те, що має бути у кращого смартфона. Для мене це є критерій. Найкращий не може копіювати – він має створювати. Інакше як ще відокремити величезну кількість пристроїв із приблизно однаковими характеристиками? Це я знову кинув камінь у город китайських моделей. Хоча серед бюджетних устроїв їм немає рівних.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.