Huawei випустила нову ОС для смартфонів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Під кінець 2020 року, платформа HarmonyOS нарешті вийшла у стабільному вигляді, завдяки чому власники смартфонів та інших пристроїв отримали можливість її скачати та встановити на свої мобільні пристрої. Через рік вийшла друга версія цієї платформи, а тепер уже у вересні 2022 року всі користувачі отримають можливість завантажити нового «вбивцю» Android в особі HarmonyOS 3.0. Як стало відомо, новітня ОС містить у собі ряд важливих особливостей та поліпшень, що вкрай позитивно відбиваються на досвіді її використання. Користувачів чекає покращений користувальницький досвід, підвищена стабільність та швидкість роботи, збільшення часу автономної роботи, новий дизайн та ряд інших переваг.

Нехай поки що нову платформу ще й не представили громадськості офіційно, але це лише питання часу, бо всередині Huawei вже пройшла закрита презентація нової ОС, на якій корпорація озвучила терміни виходу нової ОС. Так, фінальне стабільне складання HarmonyOS 3.0 побачить світ у вересні 2022 року, коли її виявиться можливо завантажити та встановити на свої електронні пристрої. Нове програмне забезпечення має отримати безліч поліпшень та доробок, які виправлять всі ті недоліки та недоліки більш ранніх версій платформи, які вже доступні всім користувачам приблизно півтора роки. Власники телефонів, що працюють на HarmonyOS 1.1 або 2.0, зможуть оновитись на нову ОС безкоштовно у перших рядах.

Всі телефони компанії будуть оновлені до нової операційної системи, тому нікого не залишать без доступу до нового програмного забезпечення. З релізом нової платформи розробникам обіцяють надати ще більше переваг та свободи під час створення додатків. Нова платформа є прямим конкурентом для Android від Google і для iOS від Apple, забезпечуючи схожий досвід користувача. Одним із перших телефонів, який отримає нову ОС прямо «з коробки», має стати флагманський телефон Huawei Mate 50. Його поява очікується у другій половині 2022 року. Спочатку випустити HarmonyOS 3.0 у фінальному вигляді планувалося на початку 2022 року, проте пізніше її вирішили відкласти на понад півроку. Швидше за все, щоб краще доопрацювати та довести до ладу.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.