Samsung підтвердила дизайн Galaxy S9 до релізу

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Завдяки всіляким витокам і прогнозам експертів ми практично можемо сказати, якою саме буде зовнішність і апаратне наповнення Galaxy S9. Безумовно, жодні витоки, що публікуються інсайдерами в Мережі, до теперішнього моменту не могли називатися офіційними, зберігаючи за Samsung монопольне право на знання всіх подробиць про новинку.

Нещодавно в Google Play з’явився офіційний додаток Unpacked 2018. З його допомогою Samsung пропонує шанувальникам бренду дивитися презентацію Galaxy S9, яка, по підтвердженій інформації, відбудеться 25 лютого. Однією з прихованих функцій програми виявилася можливість демонстрації AR-рендерів майбутнього смартфона, що дозволяє розглянути його у всіх подробицях.

Оскільки дані зображення були знайдені в офіційному додатку, сумнівів в тому, що цього року Samsung розширить кольорову гаму флагманського смартфона, додавши до вже існуючих відтінків фіолетовий, немає. Також підтвердилася інформація про перенесення дактилоскопічного сканера під вічко основної камери і збереження на корпусі роз’єму для навушників.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.