Чи правда, що смартфони Xiaomi за рівної ціни якісніші за смартфони Redmi

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У випуску на каналі Smart Огляд на YouTube порівняли в роботі два схожі за ціною апарати: Xiaomi 11 Lite NE і Redmi Note 11 Pro 5G.

Автори YouTube-каналу «Smart Обзор» визначили, який смартфон із двох – Xiaomi 11 Lite NE або Redmi Note 11 Pro 5G варто купувати зараз. Коштують пристрої при цьому практично однаково.

По комплектації смартфони схожі. Однак разом з Redmi ви отримуєте зарядку 67 Вт, з Xiaomi – 33 Вт.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Що стосується зовнішнього вигляду, то Redmi здається більш незграбним, ніж Xiaomi. У останнього ж тонше «підборіддя» спереду. У руці комфортніше лежить і відчувається легше Xiaomi 11 Lite NE.

В обох випадках встановлений AMOLED-екран. Але у Redmi діагональ становить 6,67 дюйми, а у Xiaomi – 6,55 дюйми. Частота оновлення – 120 і 90 Гц відповідно. Під час перегляду екрана під кутом біле тло на Xiaomi залишається стабільнішим. Максимальна яскравість в авторежимі трохи вища у 11 Lite NE, хоча пікове значення в обох смартфонів однакове. А ось ШИМ (миготіння) помітніше виявляється у Xiaomi 11 Lite NE.

Redmi працює на процесорі Snapdragon 695, Xiaomi – на Snapdragon 778G. Останній із них – потужніший, і це помітно й у тестах. Правда, у стрес-тесті у 11 Lite NE помітні короткочасні просідання в порівнянні з Note 11 Pro 5G.

На Xiaomi 11 Lite NE ви зможете комфортно пограти в Shadowgun Legends: ви отримаєте стабільні 60 к/с на високих налаштуваннях. У цьому плані Redmi програє.

Перевершує Redmi Note 11 Pro 5G конкурента в автономності. Об’єм акумулятора у нього дорівнює 5000 мА год, у Xiaomi – 4500 мА год.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.