Google уріже можливості камери Pixel 6a

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За даними інсайдерів, полегшена версія флагмана Google відрізнятиметься від стандартної моделі не лише кількістю камер. Новий витік підтвердив, що “під ніж” піде і як мінімум одна корисна програмна функція, яка використовується для створення видовищних фотографій.

Про ймовірну особливість камери Pixel 6a повідомив розробник Куба Войцеховські. Він виявив у коді фірмової прошивки рядки, що вказують на смартфон із робочою назвою Bluejay. За даними джерела, він не отримає підтримки режиму зйомки Motion Mode. Імовірно, це пов’язано зі застарілою конфігурацією камери апарату, який успадкує набір сенсорів від моделі Pixel 5a.

Суть роботи Motion Mode полягає у «склейуванні» серії кадрів за допомогою ШІ-алгоритмів для розмиття фону з одночасним збереженням чіткості центрального об’єкта. Приклади кадрів, створених з використанням технології, можна побачити у проморолику , опублікованому компанією на YouTube.

Очікується, що гаджет буде оснащений подвійним тильним модулем з головним сенсором на 12,2 Мп та допоміжним 12-мегапіксельним із надширококутним склом. При цьому новинка буде побудована на базі того ж процесора Google Tensor GS101, що старші моделі серії. Чи обмежить Google інші можливості камери смартфона, поки що невідомо. За чутками, анонс «бюджетного» Pixel 6a відбудеться на конференції I/2022 у травні, а продаж він надійде в липні 2022 року.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.