Apple зніме з виробництва декілька моделей iPhone. Чи варто їх купувати

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

До виходу iPhone 14 залишається все менше часу: за традицією, це означає, що інфополі потихеньку наповнюється чутками про майбутній смартфон. Але не все так ідеально: також з’являються витоки, які повідомляють про зупинку випуску перевірених часом смартфонів. Так, стало відомо, що компанія ще не ухвалила остаточно рішення, які iPhone знімуть із виробництва вже цієї осені. Але, мабуть, є щонайменше дві причини не переживати про це. Розповідаємо, які айфони перестануть випускати і чи варто їх купувати зараз.

Щороку напередодні презентації нового iPhone Apple готує неприємний сюрприз фанатам — знімає одну або кілька популярних моделей з виробництва, визнаючи їх застарілими. Рік тому під ніж потрапив iPhone XR. Те саме трапиться і в 2022 році — здається, фанати марки знову засмутяться, що деякі айфони перестануть продавати .

Які айфони знімуть з виробництва в 2022 році.

Джерело повідомляє , що компанія поки не прийняла остаточного рішення з приводу зняття з виробництва популярних, але застарілих моделей iPhone 11 і iPhone 12 – багато залежить від успіхів iPhone SE 2022. Смартфон вийшов минулого місяця і, з чуток, поки не виправдав очікувань компанії: мало того, що він погано продається, так ще повідомлялося про те, що Apple навіть скоротила його виробництво. При цьому компанія не хоче, щоб продаж «нового» смартфона постраждав через iPhone 11.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Попит на найпопулярніший iPhone виріс після запуску iPhone SE 3 з тієї причини, що люди воліли б злегка переплатити за більш привабливий смартфон з великим екраном, гарною автономністю та спритною платформою А13 Bionic замість того, щоб придбати дешевий iPhone з 5G , який не так вже й та корисний на даний момент.

Який Айфон краще купити в 2022

Також повідомляється, що є сумніви щодо iPhone 12. Ймовірно, смартфон не буде знятий з продажу та замінить iPhone 11 – Apple знизить на нього ціну до 599 доларів після випуску iPhone 14. Джерело не повідомило про майбутнє iPhone 13 mini, але з цим смартфоном теж все зрозуміло – ще минулого літа стало відомо, що Apple розчарувалася в компактних смартфонах, а покращений iPhone 13 mini не виправдав очікувань, тому його місце в лінійці, швидше за все, займе iPhone 14 Max. Щодо iPhone 13 сумнівів немає – смартфон точно залишиться у продажу.

Нагадаю, що після презентації iPhone 13 компанія згорнула виробництво iPhone 12 Pro та iPhone XR, а роком раніше припинила випуск iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max, iPhone 8 та iPhone 8 Plus. У 2022 році Apple вже зняла з виробництва iPhone SE 2020 – він міг стати найдешевшим iPhone, але ні. За логікою, в 2022 році Apple зніме з продажу iPhone 13 Pro і iPhone 13 Pro Max , щоб не заважати продажам тих же версій iPhone 14.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.