Xiaomi Mi 6 за 10 тисяч втер носа iPhone X

Xiaomi Mi 6 був представлений в квітні минулого року. З того моменту пройшло вже 10 місяців. Однак сьогодні смартфон не став працювати гірше, навпаки, за швидкістю роботи апарат не поступається багатьом топовим флагманам. Але про все по порядку.

Для початку хочу зазначити порівняння буде з iPhone X. Смартфон майже кожен додаток запустив швидше, і при цьому всі програми продовжили працювати у фоновому режимі, як і у випадку з iPhone X.

Далі хочу порівняти девайс з OnePlus 5T. Багато хто називає 5T найшвидшим на ринку, але якщо поглянути на порівняння, можна помітити, що Mi 6 по швидкості роботи практично не поступається 5T. Майже всі додатки на Mi 6 запускаються з аналогічною швидкістю.

Звичайно, Xiaomi Mi 6 сьогодні на тлі безрамкових смартфонів виглядає не так цікаво, проте давайте поглянемо на його вартість. Смартфон можна купити за 10 тисяч гривень, тоді як 5T оцінений в 17,600 тисяч гривень, а iPhone X можна купити за 38 тисяч гривень.

Таким чином, Mi 6 можна назвати одним з найшвидших смартфонів на початку 2018 року і одночасно з цим найдешевшим флагманом на ринку, який може запропонувати подібний результат в тесті на швидкодію.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.