Бюджетний POCO C40 отримає унікальний процесор

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Смартфони POCO іноді дублюють пристрої інших брендів. Але модель початкового рівня, що готується до виходу, під назвою C40, схоже, стане винятком. В інтернеті з’явилися результати випробувань пристрою в бенчмарку — і він був побудований на базі оригінальної мобільної платформи.

POCO C40 нещодавно був зареєстрований у базі даних регулятора FCC під кодовим номером C3QP. Раніше передбачалося, що апарат стане перейменованою версією Redmi 10C, проте нещодавно в мережі з’явилася інсайдерська публікація про ключову характеристику гаджета. Новинка отримає вкрай нетиповий для бренду процесор JLQ JR510 у поєднанні із 3 ГБ оперативної пам’яті.

За даними Geekbench , архітектура SoC включає чотири ядра ARM Cortex-A53 з тактовою частотою 1,5 ГГц і чотири Cortex-A55 (2,0 ГГц). Судячи з результатів тестування, продуктивність чіпа приблизно відповідає рівню MediaTek Helio G35 або Qualcomm Snapdragon 450. Крім того, джерело повідомляє, що POCO C40 працюватиме під управлінням прошивки MIUI Go, імовірно зібраної на базі Android (Go Edition).

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Сам бренд ще не анонсував випуск нового бюджетника. За чутками, POCO C40 представлять до кінця другого кварталу 2022 року, але точна дата презентації, особливості дизайну та ціна смартфона поки що невідомі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.