Головна Смартфони У Xiaomi є смартфон потужніший за 12 Ultra. Але про нього ніхто...

У Xiaomi є смартфон потужніший за 12 Ultra. Але про нього ніхто не знає

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Презентація Xiaomi зовсім близько, а це означає, що поступово спливатимуть не тільки характеристики нових пристроїв, серед яких безумовно 12 Ultra, але й невеликі подробиці про нові пристрої, які тільки повинні з’явитися в найближчому майбутньому. До речі, Xiaomi 12 Ultra має стати найпотужнішим смартфоном від китайської компанії на сьогоднішній день – це логічно. Але не варто поспішати з висновками – в останній лінійці від Xiaomi не все так просто. Розповідаємо, що відомо про секретний смартфон Xiaomi , який повинен бути потужнішим за 12 Ultra, та інші майбутні новинки компанії.

Який Xiaomi найновіший

До анонсу Xiaomi 12 Ultra залишилося трохи більше місяця – а це означає, що в Мережу вже потихеньку починають просочуватися подробиці про нові смартфони. Логічно, адже зараз – саме час. Цього року китайська компанія виразно затягла з виходом свого ультимативного 12 Ultra.

За чутками, пов’язано це чи з нестачею чіпів від Snapdragon, чи з недовірою Xiaomi до нового процесора. Як ви вже знаєте, новий 8 Gen 1 вийшов потужнішим, але, як і раніше, кульгає на обидві ноги через перегрівання. Ймовірно, китайці все зробили правильно, дочекавшись оновлення «каменю» в особі 8 Gen 1+, який також має анонсувати дуже скоро. Тим не менш, 12 Ultra вийде досить пізно, а наприкінці року вже представлятиме нову лінійку.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Логічно, що інсайдери вже почали розповсюджувати інформацію про «секретні» смартфони Xiaomi. Так наприкінці березня з’явилася інформація про те, що компанія тестує три телефони на базі Snapdragon 8 Gen 1+ та дисплеями з роздільною здатністю 2K. Інсайдер не розкрив назви новинок: ймовірно, йшлося якраз про 12 Ultra. А хто всі інші? Ймовірно, новинка від Redmi та ще Xiaomi MIX. Вас теж бентежить Redmi на топовому залозі? І мене.

Але факт залишається фактом: секретний смартфон Xiaomi, що перевищує 12 Ultra у потужності, існує. І мова явно не про наступну лінійку. Інсайдер Digital Chat Station повідомляє , що компанія вже має якийсь смартфон на Snapdragon 8 Gen 1 . Пристрій пройшов сертифікацію, яка підтвердила наявність цього чіпа, а також швидку 150-ватну зарядку. Під підозру потрапляє новий Xiaomi Mix або складний Xiaomi Mix Fold 2. Але чи можуть вони бути потужнішими за основного флагмана?

Найпотужніший Xiaomi

Справа в тому, що навіть смартфони з однієї лінійки можуть виявитися кращими за один одного, хоча такого бути не повинно. Подібна історія вже трапилася з Xiaomi 12X: смартфон з волі долі випадково виявився кращим, ніж 12 та 12 Pro. Як так сталося? Справа в тому, що він побудований на платформі Snapdragon 870 5G, тоді як два “топових” побратими – на Snapdragon 8 Gen 1. У тротлінг тесті цей процесор показав падіння продуктивності майже відразу, а в іграх почали зустрічатися глюки.

Xiaomi 12X виявився гіршим за балами в AnTuTu та Geekbench, але в тротлінг-тесті показав стабільну роботу без перегріву та підвисань, хоч і не на ультра-налаштуваннях. Справа в тому, що новий чіп виявився не ідеальним, за рахунок чого Qualcomm змушена прискорити анонс 8 Gen 1+. Так що, не дивуйтеся, якщо модель з іншої лінійки раптом виявиться кращою за 12 Ultra.

Недорогий смартфон Xiaomi

На презентації також очікується анонс Xiaomi 12 Lite: недорога версія флагмана вже на підході, тому є ймовірність, що його представлять разом із 12 Ultra. Саме цих двох смартфонів не вистачає в лінійці: 12 Lite вже пройшов сертифікацію та тест Geekbench, який підтвердив, що телефон буде оснащений перевіреним часом чипсетом Snapdragon 778G. Також у смартфоні буде встановлено 8 Гб оперативної пам’яті та Android 12, прихований під оболонкою MIUI 13.

Таким буде Xiaomi 12 Lite – заміна Xiaomi 11 Lite 5G NE

За даними, Xiaomi 12 Lite матиме 6,55-дюймовий вигнутий дисплей, що помістить смартфон у ряд між 12 і 12Х. По суті, це той же Xiaomi 11 Lite 5G NE, що пережив ребрендинг: з ​​тим же залізом, злегка збільшеним акумулятором (4500 проти 4250 мА * год), швидше зарядкою (67 Вт проти 33) і частотою оновлення 120 Гц замість 90. , Що реліз відбудеться вже наступного місяця – немає причин сумніватися, що його покажуть на презентації.

А ви чекаєте на презентацію Xiaomi 12 Ultra?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: