Головна Смартфони Чому зараз краще купувати лише смартфони Samsung

Чому зараз краще купувати лише смартфони Samsung

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Причин купити смартфон Samsung насправді кілька. При цьому майже немає значення, яку саме модель ви купите. Це залежить від ваших фінансових можливостей. Головне — дивіться, щоб апарат був якомога новішим. В ідеалі це має бути модель 2022 випуску не молодше Galaxy A33, але в цілому підійде і 2021-го. Чому такий великий розкид, спитайте? Та тому що з погляду практичності вони абсолютно однакові. А тепер поговоримо про це трохи докладніше.

Найновіші смартфони

По-перше, чим новий смартфон Samsung , тим довше він оновлюється. Наприклад, апарати, що вийшли в 2022 році, отримають цілих 4 нові версії Android. Тобто навіть умовно доступний Galaxy A53 , який коштує близько 18 тисяч гривень і вийшов на Android 12, перестане оновлюватися тільки після виходу Android 16 . Це ж круто.

Для апаратів 2021 модельного року діє те саме правило, але з невеликим обмеженням. Вони будуть отримувати оновлення Android лише 3 роки. Так, це майже на третину менше, але враховуйте, що той же Galaxy A52, який є попередником A53, коштує сьогодні відчутно дешевше та доступний у вільному продажу, на відміну від новинки.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ремонт смартфонів Samsung

По-четверте, ремонт смартфонів Samsung обіцяє стати приблизно наполовину дешевшим, ніж раніше. Корейська компанія оголосила про запуск нової ініціативи, метою якої є підвищення доступності ремонтних послуг разом зі збільшенням терміну служби раніше проданих апаратів. Це означає, що в найближчому майбутньому розцінки на заміну практично всіх компонентів смартфонів Samsung стануть нижчими.

Ціни на смартфони Samsung

По-п’яте, ціни на смартфони Samsung в Україні – це окрема історія. Незважаючи на те, що це правило поширюється не на всі апарати, але компанія субсидує ціни на деяких зі своїх смартфонів спеціально для нашого користувачів.

Ви можете переконатися в цьому просто перерахувавши курс доларів в гривні. Galaxy A52 надійшов у продаж у США за ціною 399 доларів – тобто рівно за такою ж ціною, як і в iPhone SE 2020. Ось тільки в Україну вони дісталися вже за 14 тисяч гривень. Різниця, як бачите, дуже помітна. Не знаю, чи буде це правило діяти щодо Galaxy A53, але дуже хотілося б вірити, що так.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: