Google випустила програму для швидкого перенесення даних з iPhone на Android

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нова програма називається “Перехід на Android”, а доступна вона для завантаження всім охочим з магазину Google Play, звідки її можна завантажити безкоштовно. З її допомогою можна швидко і легко перенести дані з iPhone на Android-смартфон, причому незалежно від того, яким виробником він був випущений. Скористатися такою можливістю можуть власники, зокрема мобільних пристроїв, від таких виробників, як Xiaomi, Redmi, Oppo, OnePlus, Google (Pixel), Realme, Vivo, Nokia, HTC, Motorola, а також від багатьох інших брендів. За допомогою цієї програми користувачі можуть безпечно скопіювати контакти, календарні події, фотографії, відео, нотатки та інші особисті дані.

Вся інформація через це програмне забезпечення передається з одного телефону на інший «по повітрю», тому підключати один смартфон до іншого за допомогою кабелю не потрібно, але дуже бажано забезпечити високу швидкість передачі даних з інтернетом, щоб перенесення зайняло мінімальну кількість часу. Обидва смартфони, коли йде перенесення даних, не обов’язково повинні бути один поруч або бути постійно активними, тобто їх можна заблокувати (вимкнути екран) і просто чекати, поки всі дані не перенесуться. На флагманських моделях мобільних пристроїв із швидким процесором та за наявності швидкого підключення до інтернету, перенесення всієї основної інформації займає 5 – 15 хвилин.

Новий мобільний додаток доступний жителям США, Європи, Японії, Китаю, Австралії, Великобританії, Росії, Білорусії, України, Казахстану, Вірменії, Грузії та Туркменістану. Користуватися ним можна безкоштовно у будь-яких масштабах, тобто хоч по десять разів на день. Коли всі дані перенесуться на смартфон під керуванням Android, інформація залишається на iPhone, тому її, за необхідності, потрібно видалити самостійно. Зробити це можна вручну, видаляючи інформацію з кожної програми окремо, або просто скинути «айфон» на базі операційної системи iOS до заводських налаштувань з повним форматуванням усієї вбудованої пам’яті, щоб жодні особисті дані точно не вціліли. Це може бути корисно перед подальшим продажем старого телефону або його передачею будь-кому.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.