Секрети Android: як швидко прискорити смартфон за 2 хвилини

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ми намагаємося зробити ваше життя трішки простіше, а ваш смартфон кращим. Існує величезна кількість методів прискорення роботи смартфона, і сьогодні ми розповімо про ще одне. Одним з факторів появи гальм у роботі є заповнення внутрішнього накопичувача. Коли місце закінчується або добігає кінця, у роботі мобільного пристрою все частіше можуть виявлятися негативні наслідки та загальне уповільнення роботи. Особливо гостро це питання стоїть на гаджетах із невеликим накопичувачем.

Якщо швидкість вашого мобільного провайдера дозволяє, ми рекомендуємо зберігати інформацію у хмарному сховищі. Таким чином, ви вирішите відразу дві проблеми: на вашому смартфоні буде заощаджено значний обсяг пам’яті, а ваші персональні дані не загубляться у разі втрати/крадіжки/розбиття смартфона.

Основним чинником забруднення пам’яті є збереження файлів із месенджерів. Будь то whatsapp або viber, кожна листівка від улюбленої тітоньки або прикольне відео від колеги буде займати трохи місця. За кілька місяців або навіть років цей обсяг може зрости до значних розмірів. Для цього потрібно зайти в налаштування, відкрити розділ «Додатки» та вибрати ваш месенджер. У пункті “Сховище” буде кнопка Очистити дані.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Оскільки Telegram є не просто месенджером, а повноцінною соціальною мережею, щодня у пам’яті може зберігатися кілька сотень відео чи картинок. У налаштуваннях Telegram ви можете вибрати, скільки часу в пам’яті смартфона повинні зберігатися файли медіа. Тут же можна вручну очистити кеш.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.