Названо найневдаліший смартфон від Apple

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

iPhone SE 2022 вийшов у березні і відразу став найдешевшим смартфоном від Apple на сьогоднішній день. Після його виходу стало відомо, що попередню модель SE 2020 було знято з виробництва. Таким чином, у Apple з’явився найпотужніший бюджетний смартфон із функціями камерофону, але, щоправда, нікого не вразив: за повідомленнями інсайдерів, компанія зіштовхнулася з низьким попитом, через що вирішила скоротити виробництво. Тим часом користувачі вже встигли зіткнутися з проблемами: одна з них пов’язана з оновленням iOS. Розповідаємо, які невдачі мають новий iPhone SE.

iPhone перезавантажується після оновлення

Apple серйозно зіпсувала життя всім власникам iPhone, випустивши iOS 15.4: це оновлення чекали багато хто через довгоочікувану функцію розпізнавання обличчя в масці. Щоправда, чекали вже давно, майже два роки, тому користувачі вже конкретно підзабили на цю фічу. Оновлення несло функціональний характер, ніхто не очікував лиха, тому власники iPhone поспішили його встановити.

Apple спішно випустила версію iOS 15.4.1, в якій виправила цей баг, але не тут-то було: iPhone по всьому світу почали розряджатися ще швидше. Щоправда, не всі: так, експерти з’ясували, що старі моделі та iPhone 12 трохи додали у часі роботи. Інші смартфони на iOS 15.4.1 зіткнулися з погіршенням показників автономності. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Проблеми не оминули і новий iPhone SE. У мережі стали з’являтися скарги нових власників: пов’язано це з тим, що iPhone став самостійно перезавантажуватися. Цей баг відбувається в різних ситуаціях, не пов’язаних з навантаженням на процесор: хтось виявив перезавантаження iPhone , дістаючи його з кишені, в інших – при підключенні до зарядного пристрою. Користувачі відзначають, що відбуватися цей початок після встановлення iOS 15.4.1, якою Apple, як ми вже сказали раніше, вже встигла зіпсувати життя власникам iPhone.

Продажі iPhone SE 2022

До весняної презентації Apple стало зрозуміло, що iPhone SE 3 виявиться не найпопулярнішим пристроєм від Apple. Так і вийшло: наприкінці березня аналітик Мінґ-Чі Куо опублікував неофіційні дані про продаж найдешевшого iPhone : за його твердженнями, за перші дні продажів якогось сплеску не сталося. Не допомогла ні флагманська начинка, ні низька ціна: попит виявився нижчим за очікуване.

Також було відзначено і те, що недавнє призупинення роботи заводу зі складання iPhone не вплинуло на випуск новинки, але її продажі все одно знизилися. На думку галузевих аналітиків, у всьому провиною габарити iPhone SE 2022: Apple вже неодноразово наступала на граблі, випускаючи компактні пристрої. Згадайте хоча б iPhone 13 mini, випуск якого буде припинено цього року: компактним смартфонам вже ніщо не допоможе. Ймовірно, в Apple це розуміють, тому в наступному поколінні замість SE ми вже побачимо iPhone зі збільшеним безрамковим екраном.

Скільки коштує iPhone SE 3

Про непопулярність Айфона говорить і його ціна, він став дорожчим з першого дня продажу, ніж його попередник. На сайті stylus.ua iPhone SE 2022 коштує на вагу золота – 17 999 грн. Тільки уявіть, що можна купити на ці гроші замість iPhone 8, вибачте , SE 2022.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.