Незвичайний дизайн OnePlus Nord 2T розкритий до презентації

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Інсайдери опублікували реалістичні зображення майбутньої новинки, які можна порівняти за якістю з прес-рендерами. Крім того, стали відомі і детальні апаратні специфікації гаджета, який незабаром має поповнити модельний ряд бренду у середньому ціновому сегменті.

Представлений на зображеннях апарат оснащений плоским дисплеєм із тонкими рамками та отвором для фронтальної камери. На рендері, крім клавіш включення і гучності, також видно фірмовий апаратний перемикач беззвучного режиму.

На задній кришці пристрою розміщено великий модуль основної камери з трьома датчиками та двома LED-спалахами. Джерело зазначає, що зображення створені на основі макетів пристрою для розробників аксесуарів, дизайн релізної версії може ще трохи змінитися.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За даними мережевих джерел, OnePlus Nord 2T буде оснащений 6,43-дюймовим AMOLED-дисплеєм з роздільною здатністю Full HD+, частотою оновлення 90 Гц та підтримкою стандарту HDR10+. “Серцем” пристрою стане процесор MediaTek Dimensity 1300, обсяг його оперативної пам’яті складе до 12 ГБ, накопичувача – до 256 ГБ. Новинці також приписують стереодинаміки та АКБ ємністю 4500 мАг за допомогою 80-ватної технології зарядки SuperVOOC.

До складу тильного модуля новинки імовірно увійдуть сенсори на 50 (основний, Sony IMX766 з OIS), 8 (Sony IMX355, ширококутна оптика) та 2 Мп (монохромний). За зйомку селфі та відеозв’язок відповідатиме 32-мегапіксельний датчик зображення Sony IMX709. Очікується, що гаджет надійде у продаж у сріблястому, чорному та синьому корпусах. Дата анонсу та ціна OnePlus Nord 2T поки не оголошені.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.