П’ять причин чому варто купити OnePlus 10 Pro

OnePlus 10 Pro, безумовно, один з найкращих телефонів на Android, які ви можете купити прямо зараз. Привабливий дизайн, продуктивність на рівні конкуруючих флагманів Android та прийнятна ціна. Будь-який із цих факторів буде достатньою причиною для придбання цього смартфона. Але не все так просто. Як і в будь-якого іншого пристрою, він має плюси і мінуси, які ми можемо оцінити, тільки тверезо глянувши на нього з усіх боків. Якщо у вас виникло бажання придбати цей гаджет, давайте спочатку обговоримо кілька причин зробити це і кілька причин відмовитися від цієї витівки.

Камери OnePlus 10 Pro

Починаючи з серії OnePlus 9 минулого року, компанія потоваришувала зі спеціалістом з об’єктивів Hasselblad для покращення камер на своїх флагманських телефонах. Довгий час OnePlus відставала від інших телефонів, але тепер ситуація почала змінюватися. Цей крок одразу ж приніс дивіденди, оскільки у OnePlus 9 Pro були значно покращені камери. Ця тенденція продовжується з OnePlus 10 Pro.

Зокрема зображення, зняті 48-мегапіксельною основною камерою OnePlus 10 Pro, не поступаються жодній камері серед конкурентів. А ще у користувачів буде надширококутний об’єктив 150 градусів , що мало хто може запропонувати на ринку. Крім цього, ви можете знімати в 10-бітному кольорі, якщо хочете, а оновлений режим Pro підтримує 12-бітний RAW і розширений динамічний діапазон.

Час роботи без підзарядки

Багато флагманських телефонів пропонують великі батареї. OnePlus 10 Pro входить до цієї групи завдяки акумулятору ємністю 5000 мАг. Але мати велику батарею та отримувати від неї максимальну віддачу – це дві різні речі. На щастя, OnePlus 10 Pro зумів реалізувати свій потенціал.

Багато тестів показують, що смартфон в тому самому режимі з конкурентами за ціною працює приблизно на 15-20% довше, що буде дуже доречним. Допомагає в цьому адаптивна частота оновлення екрана. Тому у OnePlus 10 все добре з автономністю.

Телефон із швидкою зарядкою

Це повною мірою стосується OnePlus 10 Pro. Він знаменує собою дебют OnePlus SuperVooc потужністю 80 Вт. Це багато і дозволяє зарядити телефон набагато швидше, ніж його конкуренти. А ще в нього є зарядний пристрій. Воно забезпечує майже повну зарядку величезної батареї трохи більше, ніж за 20 хвилин.

Найкращий дисплей OnePlus

Якщо вам подобається великий екран, то вам сподобається OnePlus 10 Pro. Він пропонує 6,7-дюймовий екран з роздільною здатністю 3216 x 1440. Більш того, змінна частота оновлення може збільшуватися до 120 Гц, що робить його дуже плавним та швидким. За відсутності активності частота оновлення падає до мінімальних значень, завдяки чому виходить суттєво підвищити автономність.

Варто відзначити, що OnePlus приділила особливу увагу калібрування кольорів у OnePlus 10 Pro, і багато журналістів відзначили це. Що ще важливіше, OnePlus 10 Pro має різне калібрування кольорів для різної яскравості, що винятково позитивно позначається на якості картинки та дозволяє обійти особливості роботи сучасних екранів. У результаті кольори залишаються точними незалежно від того, як ви виставите яскравість екрана.

Вигідний телефон

Після провалу ціни на OnePlus 9 Pro, який коштував понад 1000 доларів, OnePlus одумалася. Вартість OnePlus 10 Pro починається з 899 доларів, що відповідає ціні Pixel 6 Pro . Це навіть дешевше, ніж Galaxy S22 Plus та S22 Ultra, які працюють на тому ж Snapdragon 8 Gen 1, що й OnePlus 10 Pro. Отже, його вартість добре збалансована.

І OnePlus не так і заощадила, щоб досягти цієї ціни, як ви можете бачити з функцій, описаних вище. Для виробника телефонів, що прагне переманити клієнтів у Apple і Samsung, це виграшна стратегія і, можливо, одна з найвагоміших причин купівлі OnePlus 10 Pro.

Купувати OnePlus 10 Pro чи ні

Купивши OnePlus 10 Pro, ви отримаєте повнофункціональний пристрій преміум-класу за чудовою ціною. Проте слабкий телеоб’єктив та відсутність рейтингу водонепроникності можуть відштовхнути потенційних клієнтів. Якщо ці фактори важливі для вас, розгляньте інший пристрій. Якщо ні, увімкніть OnePlus 10 Pro у свій шорт-аркуш.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.