Названо важливу особливість конструкції Samsung Galaxy Z Fold 4

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Видання Business Korea опублікувало нову подробицю про технічні характеристики майбутнього флагмана Samsung. За даними джерела, при розробці складного пристрою компанія відмовилася від актуального сканера підекранного відбитків пальців.

За наявною інформацією, що готуються до релізу Galaxy Z Fold4 і Galaxy Z Flip4 будуть, попри чутки, оснащуватися бічними біометричними сенсорами на корпусі. Згідно з звітом інсайдерів, компанія вважає, що такий метод розблокування буде для користувачів зручнішим, ніж підекранне рішення.

Тим не менш, Samsung вже запатентувала оригінальну конструкцію вбудованого в дисплей двостороннього датчика. Він має на увазі можливість зчитування шкірного візерунка незалежно від того, чи відкритий смартфон чи ні. У першому випадку сканер перебуватиме у лівому нижньому кутку основної матриці, у другому – внизу по центру зовнішнього екрана.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Презентація новинок Samsung із гнучким екраном очікується у третьому кварталі 2022 року. Першим на ринку складним смартфоном з інтегрованим в дисплей сканером пальця імовірно стане vivo X Gold, який буде представлений вже 11 квітня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.