Представлений Samsung Galaxy M53 5G з камерою 108 Мп та ємною АКБ

Без зайвого медійного шуму на сайті Samsung з’явилися всі специфікації та офіційні зображення смартфона Galaxy M53 5G. Головними особливостями моделі стали просунуті можливості мобільної зйомки, підтримка функції швидкого заряджання та екран з високою частотою оновлення.

Смартфон обладнаний дисплеєм Super AMOLED Plus діагоналлю 6,7 дюйма з роздільною здатністю Full HD+ та частотою оновлення 120 Гц. При цьому сканер відбитків пальців новинки розташований на бічній грані корпусу, а не під екраном. Вгорі по центру матриці вирізаний невеликий отвір для селфі-камери на 32 Мп.

Модель процесора новинки Samsung не уточнює, обмежившись описом «восьмиядерний чіпсет» (за чутками, про MediaTek Dimensity 900). Гаджет представлений у єдиній конфігурації пам’яті 6/128 ГБ із можливістю розширення накопичувача карткою microSD. За його автономність відповідає акумулятор ємністю 5000 мАч із швидкою зарядкою потужністю 25 Вт.

Основна камера Samsung Galaxy M53 5G представлена ​​108-мегапіксельним сенсором з діафрагмою f/1.8 та оптичною стабілізацією зображення, а також трьома додатковими. Це надширококутний модуль на 8 Мп, 2-мегапіксельний датчик глибини та макромодуль з тією самою роздільною здатністю.

Дата початку продажів, ціна та регіони доступності смартфона будуть оголошені пізніше.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.