100-ватна бездротова зарядка Honor надійшла у продаж

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В офіційному інтернет-магазині компанії з’явився новий аксесуар – док-станція для швидкого бездротового заряджання смартфонів. Пристрій під назвою Honor Superfast цікавий не тільки оригінальним дизайном, але й великою вихідною потужністю 100 Вт, що скорочує час «дозаправки» фірмових флагманів.

Новинка має вертикальну конструкцію з кутом нахилу 65 градусів та виконана в мінімалістичному дизайні. У корпус док-станції вбудовані дві зарядні котушки, що дозволяє розміщувати смартфон як вертикально, так і горизонтально. Передбачено і охолодний вентилятор, швидкість обертання якого регулюється автоматично.

На корпусі аксесуару також є світлодіодний індикатор. Він сигналізує як про стан зарядки, так і про потрапляння сторонніх предметів у область між задньою кришкою смартфона та поверхнею самого пристрою. Згідно зі специфікацією, новинка може повністю «розкачати» акумулятор Honor Magic4 лише за 35 хвилин.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Крім смартфонів, вертикальний бездротовий зарядний пристрій може заряджати і іншу електроніку – наприклад, Bluetooth-навушники та інші гаджети, які підтримують стандарт Qi. Вихідна потужність буде знижена до безпечних значень. Вартість Honor Superfast у Китаї складає $62.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.