Найкращий дизайн. iPhone 14 Pro Max вразить всіх покупців

Новий флагман «яблучної» корпорації виявиться ще більш просунутим, ніж кожен із його попередників. Так, мобільного пристрою приписують більш тонку рамку навколо екрана, ніж у iPhone 13 Pro Max, а також мініатюрні вирізи під датчики Face ID та фронтальну камеру в екрані. На практиці це означає, що щодо свого зовнішнього вигляду новий смартфон Apple буде виглядати максимально привабливо і цікаво, а значить максимально широке коло людей захоче його собі купити. Так, товщина рамки навколо екрану виявиться приблизно на 20% тоншою, ніж у попередніх поколіннях «айфонів», тому її розмір становитиме 1,95 мм, тоді як модель 2021 року становить 2,42 мм.

Крім вкрай привабливого зовнішнього вигляду з лицьового боку, новий флагман Apple зможе запропонувати покупцям таку велику, важливу і вкрай значущу перевагу, як шестиядерний процесор Apple A16 Bionic, що має величезну продуктивність. Її виявиться достатньо для запису відео в роздільній здатності 8K Ultra HD при частоті 60 кадрів в секунду, і це буде одна з особливостей нового смартфона компанії, яким продукція конкурентів поки що похвалитися повноцінно не може. Зрозуміло, що на додаток до всього цього iPhone 14 Pro Max отримає більш сучасну основну фотокамеру, що також складається з трьох об’єктивів, а разом з тим цілий набір сучасних модулів зв’язку.

Новинка від «яблучної» корпорації буде оснащуватися чіпом NFC з підтримкою платіжної системи Apple Pay, а водночас такою великою, важливою і вкрай важливою для багатьох людей перевагою, як підтримкою мереж п’ятого покоління 5G. Всі і кожен, хто захочуть стати власниками даного телефону, гарантовано про це не забажають, тому що iPhone 14 Pro Max має стати ідеальним смартфоном мрії, здатним задовольнити будь-які запити та потреби простих користувачів. Будь-яка людина, яка його собі купить, точно залишиться їм більш ніж задоволена, тому що даному смартфону за сукупністю всіх якостей та особливостей просто елементарно навіть близько немає рівних.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.