Головна Смартфони Названо три функції MIUI 13, про які багато хто забуває

Названо три функції MIUI 13, про які багато хто забуває

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

MIUI, як і слід очікувати, поширюється на кілька хвиль. У другій хвилі буде ще 13 пристроїв Xiaomi, наприклад, Xiaomi Mi 10 та Xiaomi Mi 10 Pro. Вони отримають стабільну MIUI 13 слідом за раніше оголошеними пристроями. Сама операційна система покращує захист конфіденційності користувачів та стабільність системи. Вона також отримує деякі інші приємні та корисні функції. Наприклад, захист від шахрайства, новий захист особи та інші можливості. Крім того, у нас є нові шрифти, шпалери, віджети тощо. Однак зараз не про це і надто багато говорити про оновлення ми не будемо. Натомість ми розглянемо функції, які користувачі, схоже, ігнорують — функції у центрі керування MIUI 13. Серед них є ті, які дійсно потрібні користувачам. Ось три найцікавіші з них.

Центр керування MIUI 13

Розумний хаб Mi

Однією з нових функцій або доповнень до центру керування MIUI 13 є магічний центр. Це середовище управління комунікаційними інструментами. Із чарівного центру користувачі можуть керувати підключенням пристроїв зі своїх смартфонів.

Такі функції завжди лише вітаються, тому що говорять про повноцінну інфраструктуру у виробника. А заодно дозволяють швидше керувати дедалі більшою кількістю гаджетів у нашому оточенні.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
Коли гаджетами можна керувати з одного телефону, це і є екосистема.

Нова панель гучності MIUI

Центр управління MIUI 13 також має нову функцію, відому як панель гучності. Вона допомагає плавно регулювати гучність смартфона, навіть без використання фізичної кнопки. На додаток до гучності, ця функція також включає функцію яскравості.

Користувачі сумісних телефонів можуть регулювати яскравість дисплея. Робиться це за рахунок нової смужки яскравості у центрі управління. Ми вже не раз говорили про те, що MIUI 13 дуже схожа на iOS і в цьому немає нічого поганого, якщо перейнято найкращі можливості та функції. Новий інструмент регулювання таки є прикладом таких запозичених функцій. Щось подібне вже кілька років є у iOS.

Перемикач центру повідомлень та управління

Крім того, MIUI 13 також пропонує нову функцію, яка спрощує доступ до центру повідомлень та управління. У новій системі MIUI 13 користувачі тепер можуть легко перемикатися між повідомленнями та вікнами. Це можна зробити одним рухом праворуч або ліворуч. Нагадаю, що у MIUI 12, щоб відкрити панель повідомлень, користувачам доводиться прокручувати вниз ліворуч від рядка стану.

Враховуючи всі проблеми з MIUI 12, які зажадали випуску розширеної версії MIUI 12.5, Xiaomi не приділяла особливої ​​уваги новим функціям в MIUI 13. Компанія не вносила особливих змін до інтерфейсу користувача. MIUI 13 фокусується на конфіденційності, захисті системи та деяких інших областях. Тим не менш, це не означає, що ми повинні ігнорувати кілька нових функцій, які дійсно зручні та корисні.

Центр управління став важливим елементом будь-якого смартфона . Коли виробники почали збирати всі елементи управління в одне місце, це виглядало криво і не дуже зручно. Але згодом потроху вони відточували свої продукти, підглядали один в одного, як краще зробити, і отримували щось цікаве та нове. Зараз розвиток йде повільно, але це не означає, що нам не потрібно звертати увагу на такі дрібниці. Саме вони і роблять використання смартфона зручнішим та повноцінним. Ще трохи і центр управління стане ідеальним, а поки що цікаво спостерігати за проміжними кроками на шляху досягнення цієї мети.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: