Названі сильні сторони iPhone SE 3

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Цього року прихильники смартфонів Apple отримали можливість стати власниками нового iPhone SE 3. Модель схожа на попередника, але здобула значні апаратні покращення, які роблять користування гаджетом комфортнішим. Новий Apple iPhone SE 2022 має багато плюсів та стане чудовим подарунком собі або близькій людині.

  1. Потужний процесор A15 Bionic

Не секрет, що навіть доступні пристрої Apple отримують потужні процесори. Виробник робить це для того, щоб зберегти їх актуальність якомога довше. Вперше чіп A15 Bionic розробники використали у Apple iPhone 13 у 2021 році.

Процесор оснащений 6-ядерним процесором, з яких 2 ядра — продуктивні, 4 — енергозберігаючі. Чіп на 50% продуктивніший за конкурентів, тому iPhone SE 3 легко перевершить навіть найдорожчі флагмани інших виробників.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
  1. Покращений акумулятор iPhone SE 3

Новий Apple iPhone SE 3 за показниками автономної роботи перевершує iPhone SE 2. Розробники заявляють, що нова модель може відтворювати відео на 2 години довше, ніж попередня. Без підзарядки iPhone SE 3 може працювати близько 15 годин.

  1. Підтримка з’єднання 5G

Одним з найбільш значних оновлень Apple iPhone SE 3 є підтримка 5G. Ця технологія стане актуальною лише через кілька років. Однак, якщо користувач живе за кордоном або часто подорожує, то можна скористатися перевагою цієї функції.

  1. Нові функції камери та відео

iPhone SE 3, як і інші моделі серії, має тільки один об’єктив камери на задній панелі та крихітний світлодіод. Цей невеликий сенсор дозволяє робити або записувати знімки винятково високої якості.

Роздільна здатність залишилась на рівні стандартних 12 МП, але цього цілком достатньо для отримання якісних знімків. Важливим нововведенням є наявність наступних опцій:

  • Deep Fusion;
  • HDR 4;
  • фотостилі.

Ці функції дозволяють пристрою достойно конкурувати з останнім iPhone 13. Поступається iPhone SE 3 лише відсутністю нічного режиму.

iPhone SE 3 може знімати відео у форматі 4K зі швидкістю 60 кадрів за секунду, але уповільнена зйомка до 240 кадрів за секунду також доступна. Новинкою є можливість зйомки уповільненого відео в роздільній здатності Full HD за допомогою фронтальної камери.

Новий Apple iPhone SE 3 — доступна модель, яка відмінно справляється з усіма сучасними задачами. Смартфон має привабливий вигляд та широкий функціонал, тому стане достойною альтернативою дорогим флагманам американського бренду.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.