Розкрито основні параметри vivo X Fold

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У мережі з’явився офіційний рекламний плакат нового складаного смартфона vivo X Fold, який розкрив усі основні характеристики першого складаного смартфона компанії.

Новинка отримає складний 2К LTPO-дисплей із частотою оновлення 120 Гц та двоекранний ультразвуковий 3D-сканер відбитків пальців. Крім того, гнучкий екран vivo X Fold першим у світі отримає сертифікацію Display Mate A+. Також очікується, що на ньому у розкритому вигляді не буде складки, як на деяких аналогах.

Пристрій отримає центральну панель із цирконієвого сплаву, краплеподібну конструкцію шарніру та матеріали, які застосовують в аерокосмічній промисловості. Смартфон оснастять 50-мегапіксельною основною камерою з OIS, 48-мегапіксельною надширококутною камерою з кутом огляду 114 градусів та телеоб’єктивом з 60-кратним зумом.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Телефон працюватиме на флагманському чіпі Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 SPU та матиме пам’ять UFS 3.1, Enhanced LPDDR5 RAM з технологією Memory Fusion 2.0. Ще він отримає батарею на 4600 мАг, провідну зарядку на 66 Вт і бездротову на 50 Вт. Гаджет працюватиме на ОС Origin Ocean на базі Android 12.

Vivo X Fold вийде на китайський ринок 11 квітня

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.