Xiaomi Mi Note 3 почали продавати за рекордно низькою ціною

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Восени минулого року, тобто приблизно півроку назад, світу представили смартфон Xiaomi Mi Note 3, що став збільшеною в розмірах версією флагмана Mi 6. Цей телефон копіює його абсолютно в усьому, крім флагманського 8-ядерного процесора Snapdragon 835. У мобільний пристрій вмонтовано не такий топовий чіп, в результаті чого на старті продажів багато покупців визнали цей телефон не надто привабливим для покупки, особливо з тим урахуванням, що в Україні його продавали більш ніж за 13 000 гривень.

На щастя, тепер, купити Xiaomi Mi Note 3 можна набагато дешевше, причому в топовій конфігурації з 6 ГБ оперативної і 128 ГБ постійної флеш-пам’яті. Магазин Xiaomi Mi Store, який реалізує фірмову продукцію в рамках торговельного майданчика AliExpress, обрушив цінник на цей мобільний пристрій, зробивши його набагато привабливішим для покупки.

Вже зараз будь-який бажаючий, може купити Xiaomi Mi Note 3 всього за 10 300 гривень. Йдеться про глобальну міжнародну модифікацію, яка володіє 6 ГБ ОЗп і 128 ГБ ПЗ. Цей апарат почали продавати за низькою ціною через те, що китайський виробник вважає попит на нього занадто низьким, тому для підвищення продажів була знижена ціна, яка безпосередньо позначається на зацікавленості покупців у тих чи інших моделях мобільних пристроїв.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Смартфон Xiaomi Mi Note 3 оснащений 5,5-дюймовим IPS-дисплеєм з роздільною здатністю 1920 на 1080 пікселів (Full HD), 8-ядерним процесором Qualcomm Snapdragon 660 з тактовою частотою 2,0 ГГц, графікою Adreno 512, 6 ГБ оперативної пам’яті і 128 ГБ ПЗП, подвійною 12 Мп основною і 16 Мп фронтальною камерою, роз’ємом USB Type-C, а також акумуляторною батареєю ємністю 3500 мА з підтримкою функції швидкої зарядки Quick Charge 3.0.

Купити Xiaomi Mi Note 3 з доставкою в Україну за рекордною низькою ціною можна тут. На вибір доступно два забарвлення – чорне і синє.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.