Перераховані моделі Apple iPhone, які у 2022 році вибирати не варто

Більшість людей доцільнішим вважають покупку iPhone, їх вибір зараз дуже великий. Крім того, вони гарантують якість та славляться довгим терміном експлуатації. Але серед iPhone є моделі, які не слід купувати. Розглянемо недоліки певних моделей.

iPhone SE 2020

Цей гаджет має багато переваг. Серед основних його потужний процесор A13 Bionic, що забезпечує функціонування всіх систем. А ось основний недолік цієї моделі – це слабкий акумулятор, який ще дуже послаблюється з часом.

Якщо протягом дня телефон активно використовувати, його доведеться часто заряджати. Тому час його автономної роботи дуже короткий. Без додаткової зарядки можна використовувати гаджет лише для дзвінків.

iPhone 8

У 2022 році ця модель вважається застарілою. Вона не підтримує багато сучасних функцій, через можливості камер і основних характеристик, не працюють програми. Гаджет часто видає помилки та збої у роботі.

iPhone XR

Цей гаджет також не є актуальним у 2022 році. Вже наступного року його функціонал остаточно застаріє і не підтримуватиме оновлення. Поки що iPhone XR вже не випускають. Деякі програми працюють дуже погано. Тому нова версія iOS 16 буде для нього не під силу.

У свій час цей гаджет був дуже хорошим, а ось зараз його не бажано купувати. Так як цю модель перестали покращувати.

iPhone X

Колись ця модель була революційним лідером у світі технологій. Але з часом гаджет застарів і зараз за своїм функціоналом має середні показники.

Поки що його показники не відповідають вимогам покупців. Колишні його характеристики, такі як 5,8 дюймів екрану та пам’ять на 3 Гб, на сьогоднішній день не актуальні.

iPhone XS

На сьогоднішній день багато можливостей цього гаджета мають високий рівень. Ми його добре пам’ятаємо та захоплюємося його характеристиками. Але ємність акумулятора всього 2659 мА/год дуже розчаровує. Адже її ледве вистачає на 8 годин без підзарядки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.